Nu am teme de facut si daca citesc mai rau ma plictisesc
Spune-i ca e normal sa te lase afara, ca e vacanta și ești copil, decât sa stai toată ziua pe calculator, telefon mai bine afara. Întreab o dacă ea când era copil nu ieșea afara cu alți copii. Ai nevoie de socializare, de aer curat la vârsta asta
Apuca-te de Metin2. O lume minunata unde veti gasi numai copii.
Glumesc, nu fa asta. Uita-te si tu la niste filme, seriale, apuca-te de un joc interesant, preferat strategie ca alea mananca mult timp si te captiveaza, incearca Dota, League of Legends, Cs chiar.
Ia-o pe maica-ta si du-o la psiholog, poate are ceva cu capu, cine stie.
Spune-i sa-ti cumpere un instrument muzical, o chitara, o vioara ceva si invata sa canti daca tot te tine legat in casa. Crede-ma e un mod foarte placut sa-ti petreci timpul invatand un instrument. Iti dezvolta foarte mult si creierul.
Fi sigur ca nu te lasa sa iesi afara deoarece are motive bine intemeiate. Probabil nu vrea sa te transformi intr-un vagabond.
Astepti pana faci 18 ani si apoi fugi... asta, vreau sa spun nu mai pleci de acasa deloc si stai numai in fata calculatorului si te ingrasi... RAU!
Eu cred ca mama ta isi face griji pentru tine. Esti inca mic/a. Eu la fel am aceiasi situatie, o sa mai cresti si o sa-ti permita. Sper ca te-am ajutat! Dami te rog raspunsul castigator, am mare nevoie! Te rooog
Funda se obtine nu se cerseste! Cat despre "raspunsul castigator", ala il dai tu nu el.
Buna, multi inainte!
De ce nu incerci sa cinstruiesti ceva, sa inveti (nu ma refer la scoala) ceva nou. Ai calculator, poti invata sa faci joculete, sa programezi.
Cat despre mama ta, poate ii este frica de faptul ca ai putea sa te imprietenesti cu niste pusti nu tocmai potriviti pentru tine. Asta se rezolva in timp daca vede ca poate avea incredere in deciziile tale. Nu i-o lua in nume de rau, poate asa vede dumneaei o solutie in a te proteja de pericole. Incearca sa o ajuti(poate are nevoie sa te duci la cumparaturi)