Ba si eu am probleme cu furia, dar chiar sa-i f ut o cana in cap lu' maica-mea nu am ajuns. Nu e in regula.
Muta-te undeva, poate la un prieten sa nu mai fi mereu cu ea in casa si nu o sa o mai auzi zicandu- ti asta mereu. Ceva provizoriu ca te va ruga ea sa vi inapoi si sa ii pus conditia sa nu mai vorbeasca de nunta si gata daca ii e foarte dor va accepta imediat.
Te duci la psiholog sa îți rezolvi problemele. Ca la tine sunt, nu la maica ta
Tu trebuie sa-ti bagi mintile in cap, dar daca nu poti, pleaca de la casa parinteasca si lasa-ti parintii sa traiasca si ei. Fiecare are dreptul la viata
Ca parite vrea tot cei bun petru tine si crede ca asa îți va fi bine. Înțelege nu are nici o vina ca îți doreste binele e mama ta. Dar poți sa-i spui clar ca nu ai gasit fata potrivita si ca nu vrei sa ajungi la un divorț asa ca sa te lase să găsesti fata si sa o cunosti si api poate. Iar cred ca ai o vârstă mutate de nu poți accepta ca nu se va da bătută.
Ai o varsta iar ce iti cere ea nu este nimic absurd.Sunt multi pe care nici la 50 de ani nu ii lasa parinti sa isi faca viata, tu ar trebui sa te bucuri ca nu iti baga bete in roate.
Violenta fizica nu rezolva nimic, cu atat mai mult cand este vorba de propria mama sau un om in varsta. Daca tot esti singur, faci bani frumosi de ce nu te muti? Fi pe cont propriu si nu te mai bazaie nimeni.Dar nu poti sa ai pretentia sa stai si la caldura si la papica lor si sa nici nu iti spuna niciodata nimic.
Eu am 23 de ani si de un an de zile m-am intors la ai mei, dar cat timp stau la ei incerc sa fac macar pe sfert din cum vor ei pana voi fi pe picioarele mele.
Daca ti-ar fi fost bine asa nu ai fi avut reactiile astea si excesele de furie. De fapt pe tine subiectul casatorie te deranjeaza. Cauza poate nici tu nu o stii. E bine sa stai sa analizezi unde e limita ta, iti doresti si nu poti sa ai? Nu ai cu cine? Nu esti capabil de o familie? Nu ai stii sa fi un cap se familie un sot sau un tata bun? Ai fost prea dezamagit in trecut si nu mai vrei sa investesti sentimente sincere?
Dati raspunsurile astea.
Mama ta are dreptate si stii si tu asta. Ar trebui sa te asezi la casa ta construind o familie. Daca nu ar fi bine sa te muti de la maicata,ai o varsta, ea iti spala, ea gateste, ea se ingrijoreaza pentru tine. A facut-o toata viata. Acum e randul ori al nevestei or li al tau. Dupa cum ai spus tine iti place asa curvar, ei bine ei nu. E casa ei si trebuie respectata.
Nu pricep...esti curvar la maica-ta in casa? Adica le insiri pe toate la ea acasa? Drgaul meu, fii cum vrei tu dar in casa ta. Si nu mai arunca de pereti cu cani ca nu ti-au facut nimic nici canile si nici peretii. Plus de asta e normal ca mama ta sa isi doreasca nepoti. Fa si tu un copil cu una si nu o sa tina musai sa te insori.