anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intalnesc aproape zilnic o femeie, nu arata rau si are in jur de 30-35 de ani. E femme. Amandoua ne intersectam pe o strada si de acolo o luam pe acelasi drum spre cursuri. Mereu se uita la mine, in ochii mei frumosi - nu fiti invidiosi va rog. si nu-si ia ochii de pe mine ori de cate ori mergem in directie opusa in parcarea din fata unui supermarket. Sa o cuceresc cu farmecul meu sau sa ma impiedic in fata ei cu speranta ca-mi va oferi o mana de ajutor? mi-e ca poate va rade si isi vede de drum si nu stiu daca farmecul meu va fi ceva sigur. Sa o abordez asa in fata supermarket-ului de unde oamenii ies din cu baghete si carne, trec pe langa noi in timp ce eu incerc sa o seduc - va imaginati ce scena patetica. Apelez la voi mari experti in idei nebune, deci, ce fac?
utilizatorii minori fara experienta, abtineti-va, ca s-ar putea sa va urmez sfaturile puerile numai sa-i fur un zambet.

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Pai direct, pur si simplu. Data viitoare cand va mai intalniti spune-i un buna, salut, buna dimineata, orice formula de salut banala, simpla si politicoasa. Ii poti spune direct ca dat fiind ca va intalniti de atata vreme deja se poate spune ca va cunoasteti, deci ati putea schimba o vorba, sa nu devina penibila situatia. Adica sa incetati sa va mai holbati in van, ca 2 melci, una la alta laughing Asta-ti spun eu tie, nu trebuie sa-i spui si ei. Vezi cum reactioneaza la asta, nu trebuie s-o ceri de nevasta din prima vorba. Nu e exclus sa te ia de cap cand o auzi vorbind (in sensul rau, sa fie proasta rau) sau poti afla ce parere are, daca e neduemrita ca te uiti la ea sau daca te place. Pe urma lucrurile decurg de la sine, nu e cazul de complicatii cand totul poate fi simplu happy

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Ce anume?

| GeorgeMojoiu a răspuns:

laughing)))))))))))

| Duucu a răspuns:

Caută-ți un bărbat, nu prea e de acord lumea în mare parte cu homosexualitatea.

| TPUuser199 a răspuns:

Poate ea se uita la tine, pentru ca te uiti tu la ea laughing