Eu de regula nu fac asta. Nu am alergat niciodata dupa un anumit barbat si nici nu cred ca o voi face.
Daca spune nu, atunci ramanem la stadiul de amici si trec mai departe. Nu este ca si cum ar fi ultimul barbat de pe planeta.
Oarecum e bine ce faci pentru ca tii interesul ridicat. daca ii zici dupa 2 saptamani ca o iubesti si vrei relatie poate ea dupa alte 2 saptamani se satura deja ca tine. nu zic ca e rau o relatie dar nici disperate de genul nu e bine, pentru ca majoritatea pierd interesul repede dupa ce au ce vor.
Inseamna ca stiu sa le joc pe degete fara sa se prinda de intentiile mele, uite prietene nevasta adevarata valorata in 7.100€ direct din Germania - https://secure.realdoll.com/michelle-realdoll2-configuration-2/ poate vi la nunta mea daca ai liber!
Ai putea să-i dai "iubirii" o şansă.De ce îţi este frică să te îndrăgosteşti? Chiar dacă ţine o zi, o săptămână, o lună, un an? Cu astfel de atitudine pe care o ai vei rămâne singur.E greu să ai încredere în femei, cu trecutul tău, pe care ni l-ai prezentat, şi despre care am avut ocazia să citesc.
Eu ma refer la ele, parca le e frica de soferi sau de traileru meu de nu raspund, multe cred ca daca rad cand le zic nu inseamna ca e da si isi creeaza impresia ca fac misto de ele continuand sa insiste, dar daca asa sant eu rad si la un interviu de angajare, la dentist din nou sau cand merg pe drum si ma uit la una