| mgtow a întrebat:

Intalnisem un utilizator feminin care zicea ca nu renunta la barbatul de care ii place pana nu se afla intro relatie stabila cu el. Eu de fel nu vreau asa ceva si mi-a zis ca m-ar cicali la cap pana m-as indragosti de ea, si i-am zis incearca ca nu poti eu razand si ea mai zicea cate ceva. Acum astea care santeti incapatanate cu omul visurilor voastre daca vedeti un tip chipes care rade toata ziua si doriti sa il aveti ca iubit dupa ce il cunoasteti si ii spuneti iar el zice nu, tot insistati dar el neaga in continuare si rade in acelasi timp de ce nu incetati si continuati sa va planuiti cum sa il agatati? Asa fac eu iau treaba ca un show de ras i-as zice ca nu merita pentru ca ma va insela chiar daca ma stie nefumator si fara bautura in cap continuand sa insiste ca va fi bine si totul o sa fie in armonie tin tin isi face sperante pentru ca vede ca daca rad zice ca rad pentru ca ma simt atras dar eu rad pentru ca rad si vorbesc serios.

9 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Iar intrebarea ta este raised eyebrows?

| OoBunnyoO a răspuns:

Eu de regula nu fac asta. Nu am alergat niciodata dupa un anumit barbat si nici nu cred ca o voi face.
Daca spune nu, atunci ramanem la stadiul de amici si trec mai departe. Nu este ca si cum ar fi ultimul barbat de pe planeta.

| mgtow explică (pentru OoBunnyoO):

Dar daca nici unul nu vine sa iti ceara mana vei fi nevoita sa il cauti tu.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru mgtow):

Nu chiar. Daca niciunul nu vine sa imi ceara mana, atunci stau singura. Pot trai la fel de bine si cu un partener, dar si fara. Mai bine singura decat cu cineva care nu ma vrea, sta cu mine doar pentru ca nu este cu persoana pe care o doreste sau din diverse alte motive nepotrivite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oarecum e bine ce faci pentru ca tii interesul ridicat. daca ii zici dupa 2 saptamani ca o iubesti si vrei relatie poate ea dupa alte 2 saptamani se satura deja ca tine. nu zic ca e rau o relatie dar nici disperate de genul nu e bine, pentru ca majoritatea pierd interesul repede dupa ce au ce vor.

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Inseamna ca stiu sa le joc pe degete fara sa se prinda de intentiile mele, uite prietene nevasta adevarata valorata in 7.100€ direct din Germania - https://secure.realdoll.com/michelle-realdoll2-configuration-2/ poate vi la nunta mea daca ai liber!

| Rauldor a răspuns:

Ai putea să-i dai "iubirii" o şansă.De ce îţi este frică să te îndrăgosteşti? Chiar dacă ţine o zi, o săptămână, o lună, un an? Cu astfel de atitudine pe care o ai vei rămâne singur.E greu să ai încredere în femei, cu trecutul tău, pe care ni l-ai prezentat, şi despre care am avut ocazia să citesc.

| mgtow explică (pentru Rauldor):

Eu ma refer la ele, parca le e frica de soferi laughing sau de traileru meu de nu raspund, multe cred ca daca rad cand le zic nu inseamna ca e da si isi creeaza impresia ca fac misto de ele continuand sa insiste, dar daca asa sant eu rad si la un interviu de angajare, la dentist din nou sau cand merg pe drum si ma uit la una laughing

| Rauldor a răspuns (pentru mgtow):

Atunci ar fi bine să lucrezi la râsul tău în diferite situaţii, adică când e cazul să râzi şi când nu.Mai bine zâmbeşte misterios sau şmechereşte. Succes.