anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întâmpin o chestie deranjanta pe care as vrea sa o împărtășesc cu cineva deși probabil știu răspunsul vostru (ca nu ar trebui sa îmi bat capul).
Treaba e ca de când am și eu copil cumnata mea a început sa se comporte aiurea (soția fratelui meu).Pe lângă ca nu apreciază faptul ca mama ii ajuta mai mult decât pe mine din cauza distantei dintr-e noi și o denigrează continuu, se comporta aiurea și cu noi fără sa ii facem nimic și mai încearcă și public sa o de-a de gard.Mai exact ii controlează mamei rețelele sociale (i-a făcut un profil pentru ca s-a tot rugat de ei ca să poată sa ma sune și pe mine pe camera și sa își vadă nepotul). Treaba e ca postează poze cu ei, cu copii lor numai și deja da aiurea mama având prieteni din familia noastră (putini dar fix aia ce ar putea comenta aiurea legat de treaba asta) și ea ne știind sa utilizeze treburile astea.Plus ca de fiecare data când fac o poza merge la mama cu pâra de cum m-am îmbrăcat,dacă am îmbrăcat bine sau nu copilul, de unde suntem de parca mama m-ar mai comanda la 30 de ani.
Nu stiu de ce e asa aiurea cu noi ca nu i-am făcut nimic.Si când e sa ne de-a ceva pentru copil ne baga pe gat deși încercăm sa refuzam politicos iar pe urma ne scoate ochii ca ne-a dat și făcut în condițiile în care nu i-am cerut.
Acuma pe mama nu o condamn ca a încercat și ea sa mai strecoare câte ceva ca să ma scoată pe mine da o înțeleg ca nu vrea sa facă nici scandal fratelui meu sau sa nu o mai lase sa își vadă nepoatele ca nu au nici o vina copii.
Cum credeți ca as putea gestiona situația? Fratele meu e ok cu mine, și îmi iubește copilul mult (cumpăra chestii pentru el și le pune bine ca să i le poată da când ne vedem) dar ea nu știu ce are.Plus ca deja devine asa aiurea încât soțul nu mai vrea sa avem interacțiune cu ei și sa mai primească ceva (e și copilul lui și e si dreptul lui sa decida).

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cu fratele tau ai vorbit despre toate acestea? La el ar fi trebuit sa apelezi prima data.

| iuliana777mn a răspuns:

Buna, eu cred ca ar trebui sa ai o discutie cu mama, cumnata, fratele si sotia (toti la un loc ) unde sa spuneti intr-un mod politicos ce va deranjeaza ….