Buna salajeanul,
Ai putea sa incerci sa ii zici asta cu frumosul. Tata lasa-ma ca vreau sa vorbesc despre asta doar cu mama.
Pa, pa
Da,au dreptate, tu trebuie sa asculti si sa Respecti parerea ambilor parinti, nu numai a mamei care e mai apropiata de tine. Tatal(si tu vei fi) are si el un cuvant greu de spus in educarea copilului.
Inseamna ca parintii tai se inteleg bine si se completeaza reciproc.
Nu te mai supara pe el, lasa-l sa-si spuna si el parerea si asculta-l. De facut oricum faci cum vrei tu, dar e tatal tau si e bine sa asculti ce are de spus chiar daca nu esti de acord.
Se amesteca pentu ca ii pasa. Daca nu i-ar pasa nu s-ar amesteca. Vei vedea cum e cand vei avea si tu copii
Stii ce cred eu? ca tu nu ai nevoie de sfaturi. decat de confirmari. cand cineva nu e la zi cu ceea ce vrei tu sa raspunda nu-s bune sfaturile Nu mai cere nimanui sfaturi, daca faci separatisme. Un sfat este atunci cand cineva-si spune parerea la fel ca mine, ti sau nu cont de el nu-i spui ca nu e folositor. E parerea lui. OK?
Asta pentru ca vor sa te ajute si le pasa de viata ta deci spune-i mamei tale ca vrei sa incerci ca poti sa te descurci si singur deci spune-le asta parintilor tai
Eu zic sa.i asculti pe amandoi, fiecare are o parere. apoi poti sa analizezi si sa faci ceea ce crezi de cuviinta
ƒαηтαѕу întreabă: