Buna
depinde de generatia fiecaruia, eu am avut o prietena (care din pacate a murit) era cu 25 de ani mai mare ca mine..nu iti zic ce bine ne intelegeam..era umarul pe care puteam sa ma bizui oricand si la ori ce ora astazi nu numai ca conteaza varsta, dar nu cred ca poti avea incredere in cineva te vinde cai ai zice.100 de euro..trist, dar foarte adevarat
O frumoasa zi sa ai
Eu zic ca nu. Într-o prietenie contează respectul, iubirea și încrederea . Nu contează ca ai un prieten mai mic/mai mare . Dacă el cu adevărat îți este prieten, îți sta aproape
Eu am prietena de 4 ani pisica, nu conteaza varsta intr-o prietenie, cand vine vorba de relatie da conteaza, dar daca ai prieteni de diferite varste e fb mai scimbi idei cu ei
Dacă sunteţi prieteni buni nu contează.
Da nu tu să ai 15 si el 60, atunci nu ar fi ok!
Sper că te.am ajutat o seară bună -
Nu. Am prieteni cu 7-8 ani mai mari şi prieteni mai mici ca mine. Nu contează.
Adevarul crud, dar in ziua de azi DA! Toti din ziua de azi pun accent pe ani Rar gasesti pe cineva care sa te accepte daca esti mai mic.
Nu conteaza, EX: am o prietena, foarte de treaba, imi poate fi chiar sora, cu 5 ani mai mare ca mine, de fapt multi prieteni ce imi sunt cu multi ani mai mari sau chiar foarte mici
Exclus! Asta daca nu face cumva o referire la genul...Ea 20-25...El 60!