| Sofer a întrebat:

Într-o relație credeți că e normal ca iubita sa îți ceara sa îți pui poza cu ea pe ecranul la telefon și sa ii dai parola la Facebook?

21 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu e normal.
Nu am nmic cu cuplurile care aleg să-și dea parolele reciproc, dar nu mi se pare normal să obligi să ți-o dea.
Iar cu poza pe ecran... iar e stupid să obligi. Mie nici nu mi-ar mai plăcea să-și pună dacă-și pune doar de gura mea

| Drimmero a răspuns:

Cat de sinistru sa fii sa faci asta? mananca baterie, iar daca n-ai Facebook scapi, trebuie sa ai si tu intimitatea ta, nu sa te controleze nimeni, prin intimitate ma refer ca mai ai conversatii cu prietenii ce nu o privesc pe ea.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Intr-o relatie dintre un fatalau si un control freak de sex feminin care nu e sigura pe ea si vede in orice gest al tau o amenintare la exclusivitatea pe care o are ca prietena... da, e normal. Altfel, e o relatie toxica.

| Freya1 a răspuns:

Cu poza de pe ecran cred ca trebuie daca simti tu asta, nu sa iti spuna ea ca e penibil.
De parola in schimb nu cred ca ai avea de ce sa te ferești.Nu stiu daca e normal sa ți-o ceara, dar nu e anormal sa aiba acces la Facebook-ul tau.

| Frank51 a răspuns:

Aia nu se numeste iubita, ci dusman.

| johnnny123 a răspuns:

Nu, nu este normal. Este absurd sa pretinzi asa ceva de la partenerul tau.

Daca un partener isi pune poza celuilalt ca wallpaper nu din proprie initiativa, ci pentru ca asa i s-a cerut, ce semnificatie mai are gestul? Ca aveti o relatie minunata? Din contra.

Cat despre parola de Facebook, acolo este si mai grav, pentru ca fundamental este vorba despre neincredere. Iar o relatie "construita" pe neincredere nu are niciun sens.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca te controleaza asa acum, ma intreb cum o sa fie cand va casatoriti.
Sau poate ai facut tu ceva si nu are incredere in tine

| Werrich a răspuns:

Nu cred că este normal, cel puțin fosta mea prietena nu mi-a cerut asa ceva.

| mastadont a răspuns:

Poza o pui dacă simți, nu dacă îți cere ea. În legătură cu parola de Facebook însă nu cred că e normal ca cineva, fie ea și prietenă sau nevastă să aibă acces la contul tău personal și să te poată urmări tot timpul. Am pățit-o în relațiile anterioare, cu o tipă geloasă care în fiecare zi găsea ceva de comentat... Că de ce am dat like la poza aia, ce mi-a venit să mă înscriu în grupul ăla, de ce i-am lăsat comentariu unei vechi prietene etc. Să nu povestesc de faptul că nu puteam să vorbesc cu băieții să mergem la o bere că brusc intra și ea în discuție că ce faci, unde mergi, să stai atâtea minute etc. Deci e un clar nu. În relația actuală am decis să nu-i ofer parola de Facebook și nici eu nu am nevoie de a ei. Până acum totul merge cât se poate de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este normal sa ceara ea sa pui poza, adica faci asta pentru ca simti tu nu ca te obliga cineva ca e ciudat.
Faza cu parola nu e tocmai ok, dar pana la urma daca nu ai nimic de ascuns o lasi sa se uite pe Facebook-ul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza cu poza pe ecran e chiar aiurea rău. Treaba cu Facebookul depinde. Dacă ești cu ea de 2-3 luni nu are niciun drept sa ți o ceara. Dar dacă aveți câțiva ani și tu te ascunzi de ea, poate de aia ți a cerut-o. Prietenul meu nu îmi știe parola de la Facebook. Dar eu sunt conectata pe laptop și când e acasă dacă vrea poate sa între pe laptop bine mersi. Adică nici nu ma ascund, dar nici nu i spun care e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu poate defini ce e normal sau anormal.
Nu ai dat nici un amănunt cum a cerut chestiile astea. daca face scandal nu, nu e normal dar e de la sine înțeles că dacă îți iubești intr-adevar partenera sa nu te deranjeze daca îți cere parolele sau sa pui poza cu ea. Daca te simți amenințat, sau controlat vai doamne. Păi atunci poți bine mersi să îți găsești alta, că e vorba de o persoana nepotrivita pentru tine, alta care nu îți cere nimic se așteaptă doar să-i dai la bot. Și să fi tu in control=daca știi la ce mă refer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa fie iubita, 'cu forta chiar' lol

| Catalin77945 a răspuns:

Nope

| Balalau95 a răspuns:

Sigur ca da, DACA esti sclav/a in respectiva relatie

deci, eu as fugi cat ma tin picioarele de o dominatoare si o, obsedata de control

sau nu... daca ai un fetish sa fii dominat... sclavule

| NoisyLight a răspuns:

Relație sau nu, mie-mi miroase a puțină paranoia.
No offence.

| Byb2001 a răspuns:

Nu e normal

| Mipasususuyamyamyam a răspuns:

Nu rolling on the floor ce nebuna

| Denisaregina a răspuns:

Poza este ceva ce tu poti alege. Nimeni nu te poate obliga sa pui poze cu ea pe ecran sau oriunde altundeva. Faci doar daca vrei si simti.
Iar parola de la Facebook nu ai de ce sa o dai. Ea trebuie sa aiba incredere in tine, nu in parola de la Facebook!