Nu m-as muta, vor fii discutii etc.
Cel mai ok ar fi sa stati amandoi singuri.Cu batrani este foarte posibil sa inceapa discutiile (fie ca sta ea la tine fie ca stai tu la ei.) Poate nu ii convine ceva la tine si ii spune ei, poate daca tu ai lasat o farfurie pe masa li se pare ca cine stie ce ai facut. etc
Da, acum depinde si de relatia ta cu ei,
Dar prietena ta sau tu trebuie sa isi asume spalarea lenjeriei intime.
Deoarece soacrele fac destul de urat in privinta asta.
In totalitate este ok, depinde si te relatia ta cu ei.
Nu m-as muta pentru ca sigur ar exista discutii.Plus ca nu mai ai atata intimitate.
In situatii normale, clar nu. Poate daca as fi homeless m-as putea gandi la o astfel de varianta.
Da, acum depinde şi de părinţii ei. Dacă te înţelegi cu ei şi sunt de acord cu mutatul mută-te la ei. Dar dacă te muţi la ei va trebui să respecţi regulile lor, bine zis mai sus să-ţi speli singur lenjeria. E o soluţie bună aşa să stai la părinţi decât în chirie pentru că economiseşti bani pentru un apartament sau o casă. Succes!
Depinde de situatie. Daca nu as avea bani de chirie sau chiar sa cumpar o casa sau un apartament atunci as sta cu parintii. Dar eu prefer sa nu stau pe capul lor, asa evit si unele discutii si am mai multa intimitate. Indiferent de cat de buna e relatia cu parintii, mereu vor exista discutii care pot duce la certuri in cuplu. Acum depinde si de locatie, daca socrii sau parintii tai stau la casa si au mai multe camere, atunci ai putea sa stai cu ei (dar asta pana te muti la casa ta), daca stau intr-un apartament, atunci nici gand, e prea aglomerat dupa aia.
Acum o oră | Salontanul a răspuns:
Nu. Am doua casatorii. Prima s-a dus ca a fost socra-mea prea aproape.
fizic era aproape sau va deranja cu telefoane si se baga in relatia voastra?
eu nu cred ca o sa am vreodata o partenera, asa ca nu stiu ce sa raspund
Nu. Sub nici o formă.
Prima mea căsătorie a eșuat pentru că soacră-mea a venit în vizită și n-a mai vrut să plece. În casa mea, nu a ei.
Iar după lungi discuții, fosta soție îmi spune că ea nu poate să-i spună mamei ei să plece la ea acasă și că singura variantă e să ne obișnuim cu situația.
Noroc că am găsit eu altă variantă. )))
Depinde cum sunt parintii si cat spatiu este. Am cunoscut si batrani destul de open-minded.
"Mutatului împreună cu părinții"?
Adică, să mă mut la el cu părinți cu tot?
Sunt pro!
Nu, apar discutii si trebuie sai tot ajuti cu treburile casei. Mai bine fara femeie poti sa faci mai multe in viata, legat de copil ai mai multe responsabilitati si iti poate parea rau ca nu esti implinit in viata din cauza unui sex petrecut cu ea.
Geneza.2:24 spune asa: "De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa..."
Daca vor sta cu parintii niciunul din cei doi nu se vor putea dezvolta.
Bărbații sigur nu s-ar muta la părinții fetei, dar ei își doresc sa aducă fata la familia lor acasă. Nu e bine. Uite sunt cu partenerul meu de 8 ani și stam în casa mamei lui. Ea a decedat dar fiind casa părinților, toți frații lui se strâng aici la petreceri, la discuții la orice ocazie posibila și plus ca dacă au o problema la ei acasă, vin și Stau aici. Crede-mă ca m-am saturat. Vreau și eu intimitatea mea. Mai ales ca acum avem și un copil. Noi ne iubim enorm dar se ivesc certuri mereu din cauza celorlalți. Și mai ales ma cert mereu cu cumnat le pentru ca vor sa îmi dirijeze ele viata. De 8 ani aștept sa se întâmple minunea ca fiecare sa se mute la casa lui și sa ma lase dreacu o ta în pace. Dar asta vad ca nu se mai întâmplă deloc. Deci în concluzie. Nu e bine de nicio parte sa stati la părinți. Cel mai bine, economisiți puțin și stai cu o chirie sau ceva dar sa fiți doar voi. Succes
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mii întreabă: