| zuzica a întrebat:

Intr-o relatie totul se reduce la bani?

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o relatie de familie este inevitabil asa ceva.

nony
| nony a răspuns:

Daca faci ecuatia vietii, da.

| Bishop a răspuns:

Depinde de parteneri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este unul din stâlpii relației alături de sentimente, realizări profesionale, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Este cea mai mare prostie auzita, din pacate...tot mai des. Ce treaba are iubirea cu banii? Nu inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar totul se reduce la bani, sunt lucruri pe care le poti face facra bani, dar daca nu sunt bani exista oricand posibilitatea iscarii conflictelor intre membrii familiei si atuci totul se reduce la bani, fara ei nu putem face nimic, doar iubi, dar asta nu tine de foame, de sete, sau nu-ti ofera o casa.

regis
| regis a răspuns:

Depinde de relatie. Totusi cred ca in cele mai multe nu se reduce totul la bani. Chiar daca si banii au importanta, normal nu ar trebui sa fie pe primul loc. Si chiar daca sunt pe primul loc, nu se reduce totul la ei decat in cazurile exceptionale.

| DeMentaa a răspuns:

Alooo e criza

lolita
| lolita a răspuns:

Nu totul se reduce la bani, dar in general cele mai multe certuri intr-o relatie vin de la bani.

| fabiola a răspuns:

Intr-o relatie sunt 2 necunoscute-dragostea si banii! Incepi cu dragostea si cheltui banii, incepi cu banii si se evapora dragostea! Secretul este sa le ai pe amandoua si sa nu le amesteci!

| bluesky a răspuns:

Bineinteles ca nu! C erost are sa ai banii lui Becali daca esti bolnav de cancer, sida etc? Daca nu esti iubita? Daca nu ai nici o bucuriie in viata? Ce rost ar maia vea banii?
Bineinteles, in familie aduce ceva neintelegeri dar nu se reduce ttoul la bani! Ce rost banii daca iti moare copilul?

| bluesky a răspuns:

Bineinteles ca nu! Ce rost are sa ai banii lui Becali daca esti bolnav de cancer, sida etc? Daca nu esti iubita? Daca nu ai nici o bucuriie in viata? Ce rost ar maia vea banii?
Bineinteles, in familie aduce ceva neintelegeri dar nu se reduce ttoul la bani! Ce rost banii daca iti moare copilul?

| EUSIATIT a răspuns:

Pai nu trebuie sa fie pe loc 1 dar daca nu ai bani... din ce traiesti si apoi. dragostea trece prin stomac si stomacul il alimentezi cu alimente pe care le cumperi si.bine inteles iti trebuiesc bani si etc etc bla bla deci indiferent ce ati sp pe linga sentimente trebuiesc bani baqni ok

Stefan
| Stefan a răspuns:

Banii nu aduc fericirea, dar fara bani nu poti sa faci nimic in viata. Prin munca si o buna intelegere intre cei doi sigur va veni si banul.

cami
| cami a răspuns:

Arunci cuvinte grele. Acel "totul se reduce" ma face pe mine sa cred ca singura motivatie pentru care ai ramane langa el, sunt banii. Nu-i chiar asa. Ok, sunt indispentabili, iubirea mai trece si prin stomac, dar daca sunteti unul langa atunci toate se rezolva.

| Linda a răspuns:

Intr-o relatie cu un om depinde foarte mult care este locul lui Dumnezeu in viata cuiva, pentru ca El ajuta si suplineste ceea ce celuialt ii este imposibil sa faca (doar de aceea nu e partenerul Dumnezeu, ca sa nu trebuiasca sa fie perfect). Si conteaza bineinteles si cum niste oameni stiu sa faca bani si vorba bunicului meu, stiu sa-i cheltuie.

| roccomato a răspuns:

Nu totul decurge la bani, dar daca acestia lipsesc si viata alaturi de persoana iubita incepe sa scartie pentru ca neajunsurile provoaca cearta, iubirea nu tine de foame totul trece prin stomac. Deci si banii si iubirea cred ca ocupa cam acele-asi locuri. fara iubire nu poti trai de asemenea si fara bani, e o ecuatie cam greu de rezolvat.

| myka_9218 a răspuns:

Banii na' duc fericirea dar o intretin!

| aleinad2821 a răspuns:

Nu se reduce la bani.intr o casnicie ei conteaza mai mult, statisticile spun asta...insa primeaza iubirea, consideratia, respectul, increderea si altele...banii sunt undeva spre sfarsit(sanatos e ca ambii parteneri sa aiba o stare financiara relativ asemanatoare).

Întrebări similare