| Jurnaldedecembrie a întrebat:

Intre mine si iubitul meu exista foarte multe certuri datorita geloziei.De ce sunt geloasa? Pentru ca eu ma vad uratica si cu foarte multe defecte.As fi vrut sa am o discutie cu iubitul meu si sa ii zic motivele pentru care sunt geloasa dar mi-e rusine.Ma gandesc ca daca ii spun ce defecte am poate o sa le vada si el. Ce sa fac? Cum sa scap de gelozie?

Răspuns Câştigător
| ostea a răspuns:

Dacă te iubește cu adevărat o să te înțeleagă. Treci peste rușine, nu te poți ascunde tot timpul, încetează.
Discută cu el ceea ce ai pe suflet dacă vrei să existe armonie în relația voastră, spune-i ce te apasă, altfel relația se va termina încetu cu încetu.
Gelozia este o boala grea.
De ce nu încerci să te accepți cum ești tu?
Fiind în conflict cu tine însuți mereu o să îți faci viața un adevărat haos.

Nimeni nu este perfect, nimeni nu va fi, ACCEPTA CEEA CE EȘTI.

Zici că te vezi urîțică și cu multe defecte - dar el cînd a acceptat să fie în relație cu tine - a acceptat ceea ce ești Tu.

Dacă continui tot așa o să regreți și o să te învinovățești mereu. Ai grijă de viața ta pentru că este prețioasă.
Dacă vrei să vorbim dai mesaj.
Numai bine!

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Hai sa-ti spun ceva.Primul si primul lucru pe care l-a facut iubitul tau stii care a fost? TE-A PRIVIT! Crezi ca daca erai o pocitanie era cu tine azi? Nu gandesti corect.Te-a placut.Te-a vazut si te-a placut.Pe tine.Incearca sa te lupti cu indoielile din tine,cu nesiguranta,cu complexele tale, pentru ca asta e radacina raului. Oricum ai fi, el te iubeste pe tine.Nu otravi cu gelozia ta clipe pretioase, cand in loc sa radeti si sa va bucurati, voi va certati.Calmeaza-te.Discuta cu tine, in primul rand.Acolo e cheia! Mult succes!

| PetreConstanta a răspuns:

Nu exista om urat Defectele sunt numai in mintea ta crezi oare ca el nu a vazut cum esti dar este cu tine asa Deci te accepta asa cum estiCand iubesti esti gelos dar gelozia duce numai la despartire pentru ca el se va satura si cum ii iese una in cale calma a plecat Spune-ti mereu in minte ca esti o femeie frumoasa nu exista om urat orice om are ceva frumos si cd ai crize de gelozie mai bine spune Tatal nostru in gand si fa-ti Sfanta Cruce de 3 ori si vei vedea ca de linistesti Sa-ti ajute Dumnezeu

April
| April a răspuns:

Ai grija! Cu o asemenea atitudine nedreapta si fata te tine insati dar si fata de cel ce te-a ales sa-i fii prietena pentru ca a vazut la tine calitati de apreciat, risti sa pui in pericol relatia.Nu e nimic de discutat,crede-ma; echilibreaza-te, ai incredere in tine si in el, in viitorul relatiei voastre.Altminteri distrugi totul caci nimeni nu poate trai in vesnica suspiciune si discordie.Insenineaza-ti gandurile, bucura-te de prezenta prietenului tau si traiti-va viata.Numai ganduri bune!

| ELLSSA a răspuns:

De ce sa i le spui daca el inca nu ti le-a descoperit? Aici e vorba de psihicul tau.
Mereu am avut o parere mai uratica despre gelozia exagerata.Cred totusi ca aceasta este o boala incurabila.
Si eu sunt geloasa recunosc, dar am o limita.
Crezi ca alta ar fi mai speciala pentru iubitul tau, avand un fizic de invidiat si un caracter puternic?
Te place asa cum esti si nu insista cu aceasta gelozie si asa nu ai sa pui piedici relatiei pe care inca o ai.
Bafta multa si ai grija ce faci!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi daca stau bine sa ma gandesc sunt fff multe femei care gandesc ca sunt uratele si pline de defecte dar daca iubitul tau este langa tine inseamna ca el te accepta asa cum esti...si te iubeste pentru ceea ce reprezinti tu ca persoana nu pentru aspectul tau exterior.si sa stii ca este un lucru mare ca o persoana sa fie indragostita nu doar de aspectul tau fizic! iar cu gelozia las-o mai incet pentru ca ai saajungi sa il plictisesti si mai mult ca sigur o sa te lase. funda?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Vrem poza! Vrem poza! Vrem poza! Poza! Poza! Poza!
Eu am 120kg si prietena mea nu are nici jumatate si nu mai sunt gelos... Ar fi ok sa vorbiti, ai sa vezi ca te iubeste, ca o sa te inteleaga. Si mie mi-a spus "parca ar fi mers mai mari, ca n-am mai deloc" si i-am zis ca-i ajung atata. laughing
Tu te referi la defecte fizice si sunt sigur ca nu au nicio importanta.

| Puf a răspuns:

Gandeste-te ca gelozia te va face sa il pierzi. Ai incredere in el, doar asa vei putea fi fericita. Daca ai incredere toate acele banuieli vor disparea, iar tu te vei putea bucura de iubirea voastra. Geloziadistruge relatii. Pune-ti intrebarea "Vrei sa-l pierzi?" si asta te va face sa te gandesti

| IloveME a răspuns:

Incearca sa vb cu el. uite eu ii sp iubitului mereu ceea c simt,chiar i-am sp ca niciodata nu am fost multzumita de cum arat ( j stiu ca exagerez ca la o adica arat destul de bine si ca multi intorc capul dupa mine, chiar si atunci cand sunt cu el) dar el in loc sa-mi dea dreptate, pentru ca stie ca sunt doar complexe ale mele nu ma ajuta sa trec peste ele...incearca si u si pentru ca stiu ca nu-ti va parea rau.
cat despre gelozie, nu stiu c sa.tzi sp poate daca te uiti la intrebarile mele si citesti rasp vei afla cate ceva c te-ar putea interesa, nu ma bag pentru ca nu-mi pot da nici mie sfaturi!
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scapi pentru ca ai suferit enorm in relatiile anterioare. Exista o singura scapare dar este greu de atins si anume sa atingi perfectiunea unei gindiri profunde care este "acceptarea". Adeca,cu alte cuvinte,asta sint si gata, care va reusi sa ramina linga mine oricum, este alesul.

| KelleciSanemRaluca a răspuns:

Eu cred ca ai un anumit complex de inferioritate de care va trebui sa scapi! El te iubeste pentru ceea ce esti si cu calitatile tale,dar si cu defecte,nimeni nu este perfect. Trebuie insa sa stii ca orice barbat,oricat de frumoasa si de "buna" este femeia de langa el,acesta tot se uita la alta si tot admira pe altele pentru ca asa sunt ei, asta este natura lor, ti-o spun din proprie experienta...dar tu nu trebuie sa te simti deloc complexata din cauza asta... Poate daca ii vei spune ca stii ca nu esti perfecta dar ca iti doresti sa devii va fi mai bine pentru voi! Bafta