| xFaith a întrebat:

Intreb pentru baieti.

1.Cum ar trebui sa fie fata ideala?

2. Ce fel de fete va plac/ce fel de fete nu va plac.

3. Ce ati apreacia la o fata?/ ce nu ati aprecia la o fata?

cel mai frumos rasp prim funda+vot

Răspuns Câştigător
| mihaimihaita20 a răspuns:

1.Fata ar trebui sa fie in primul rand intelegatoare si in al doilea rand frumoasa.
2.Mie imi plac fetele sincere dar nu imi plac cele mai fitoase.
3.As aprecia la o fata modestia dar nu as aprecea sa imi scoata ochii daca face ceva.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

1. Nu conteaza cum arata la fata numai sa aiba un fund bun si picioare ok
2. Inalte si bune da.../ ce nu imi place: grasutele si cele care sunt mai negre la piele.
3. Apreciez sa fie de treaba si sa faca sex/ nu apreciez interesul ei pentru banii de la mine.

| sergiu a răspuns:

1. iubitoare, frumusica, intelegatoare, sociabila, etc etc happy
2. fetele serioase carora nu le fug ochii in stanga in dreapta, si in care poti sa ai suficienta incredere ca vei reusi sa ai o relatie serioasa cu ele, si care sa mai si tina smug
3. apreciez fetele care se comporta cat mai natural, care nu incearca sa para altceva decat ceea ce sunt, fetele nimfomane laughingblushing, fetele cu bun simt, fetele carora le place viata si distractia, dar care sunt serioase atunci cand situatia o cere...si ar mai fi happy

| Twitter a răspuns:

1.Cum ar trebui sa fie fata ideala?
- Perfectă*. (în viziunea mea, există multe, perfecte big grin )
2.Ce fel de fete va plac/ce fel de fete nu va plac.
- Îmi plac cele perfecte* şi nu îmi plac cele imperfecte.
3.Ce ati apreacia la o fata?/ ce nu ati aprecia la o fata?
- Nu apreciez fetele care se comporta ca baieţii şi cele care înjură... Apreciez fetele inteligente si Perfecte*. laughing

| MistikkGirl a răspuns:

Chiar mi'ar fi interesant ce ati zice? big grin big grin

| ZennoEll a răspuns:

1 sa nu fie pitipoanca cum is mai tt fetele in ziua de azi...
2 ~ INteligenta... NIci proasta rau...
3 ~ Dragutza
4 ~ Sa stie sa faca Pizza :X
5 Sa nu injure toata ziua...

| ZennoEll a răspuns:

Ps o fata dragut e una care te iubeste mai presus de fizic.Multe dintre fetele de azi is superficiale...

| DaianaPiersicutza a răspuns:

Pentru BzK0: multe fete iubesc baietii nu pentru cum arata ci pentru cum se comporta. Asa fac si baietii la randul lor. Da pe lumea asta sunt mai multe fete decat baieti care iubesc pentru comportament. Ma refer ca baietii vor sa fim perfecte. Sa avem cur mare tate mari deci sa fim cum vor ei. Si fetele vor sa schimbe chestii la baieti dar baietii mai mult decat crezi tu.

| Florin a răspuns:

Pai,in primul rand,ar trebui sa fie inteligenta si frumoasa,restul aspectelor,de ex:culoarea parului,a ochilor,sau hainele nu ma intereseaza,imi place sa fie sincera, sa nu se macheze mereu, si sa stie sa aprecieze ce face un baiat pentru ea.