E simplu de tot! fi atentă:deci lui îi place cum îți stă ție blondă platinată,și eventual cu unghiile albastre date cu scilipici! ție - la fel! știi și tu că ești super gagică,și deci aici se pupă din ambele părți! bun;
apoi de la o vreme tu începi să te dai cu galben-neon pe unghii,și te faci și roșcată! nu-ți stă bine,vezi și tu asta,dar de plictiseală,ce să faci și tu?
nici lui nu-i prea place,dar nu zice nimic prima dată,că își închipuie că te mai joci și tu,și deci te lasă în pace;
dar tu nu mai te-ntorci la loc,și te vopsești ba negru ba roșu,și pe deasupra,îți mai iei și vopsea de blonde,dar nu faci decât să i-o arăți,și n-o folosești neam!
atunci el o să zică "băi,deci la fata asta nu-i pasă de mine; adică eu vreau să arate într-un anumit fel,dar pe ea n-o interesează chestia asta deloc!"
(vezi că aici trebuie citit printre rânduri,cum zice o altă fată pe aici! iar plictiseală=te iubește și o spune de prea multe ori
bun; faza e că deci se satură de "fițele" tale,și alege să plece;
tu,care spui că te-ai purtat ca un copil,îl cam vrei înapoi!
atunci,nu trebuie să faci altceva decât să te faci blondă la loc,și să nu te mai joci niciodată cu părul,când e vorba de iubire adevărată;
dar,poate că n-ar trebui să te duci imediat să-l cauți,și te plimbi,așa,pe stradă,o vreme,până dai întâmplâtor peste el,care,el- că și aici e o problemă -să sperăm că nu e la braț cu o altă blondă! eventual una naturală!
bun; și deci:dacă e singur,doar cu un ziar la subraț,îi spui frumos "bună" și ești atentă dacă a observat schimbarea ta! schimbarea ta în bine adică;
și el atunci o să zică niște chestii în gând, și poate că ai noroc și se întoarce la tine; și "restul*" mai vezi tu după aia! da?
ok; și bine ai venit pe TPU;
și să nu faci prostii p-aici, că noi abia așteptăm!
Bine...o sa-ti accept scuzele chiar daca faza cu "scuzeee" e de la mine.Si am o curiozitate: de unde stii tu elefantelule ca eu sunt frumoasa? sau asta a fost asa, pe post de vrajeala?
Nu dragă,nu e pe "post de vrăjeală"! uite,îți explicponeiule vezi că m-am apucat de grădinărit! să nu faci mișto de mine!):deci e unii băieți care zice că toate fetele e curve! da?
cam cum faci tu când bagi faza cu specimenele!
...și sunt alți pentru care toate femeile sunt frumoase! deci și tu!
ai văzut ce simplu e?
și sper să încheiem aici dialogul nostru,nu de alta, dar cine știe ce mai zic, și iar mă fac de râs p-aici!
da* invers...
Wow! Si ai stat atat timp sa-mi explici "teoria conspiratiei"? Credeam ca poti mai mult, elefantelule...
Gata fată. cred că ai făcut suta! poți să faci o pauză!
alintată mai ești! n-am mai văzut așa-ca tine de când sunt eu!
auzi? fi atentă - faza cu chitaradar vezi că vorbesc serios!):scrie un bilet tatălui tău, ca un fel de scrisoare pentru Moș Crăciun, și i-l pui undeva unde știi că îl va găsi sigur!
dar să fie scurt; pentru că nu-l impresionezi tu acum cu texte de adolescentă!
deci: *imi doresc o chitară*
sau: *imi cumperi și mie o chitară?*
da? e doar o idee.vezi și tu ce faci! pa!
Bine elefantelule! O sa aplic si varianta asta. Uite, ca sa vezi ca sunt buna...imi cer scuze daca m-am "rastit" la tine prin raspunsurile astea de pe TPU.Acum sunt mai linistita ca mi-am descarcat nervii pe razgaiata aia mica.Si e interesanta gluma ta cu "suta de puncte", dar eu nu pentru asta sunt aici...da, gelosule? Kiss ya!
Eu sunt fata, pot raspunde? Bine raspund. Tu esti mirata de ce se poate intoarce cineva la fosta prietena, din momentul in care despartiti de o neiertare ai aparut tu? Sunt si astfel de situatii. In ambele subantelese declar: el iarta pentru ca ea poate prin ceea ce e sa obtina acest lucru. Ce zici. Daca vrei poti, daca simti poti, daca il cunosti si te cunoaste poti, daca totul e clar ca la medic se repara si tot asa. Asta inseamna ca ai ales bine.
Acest raspuns e tot o injuratura numai ca e finuta: da, da mai lasa-ma in pace? De ce te tot inchizi in tine de frica sa nu gresesti? Cand faci asta, sa nu te miri ca nu-ti iese o relatie.
Amaliamalia întreabă: