| IuliaAkaTrixxie a întrebat:

(intrebare adresata fetelor)Care e primul lucrul la care va uitati cand alegeti un baiat? Ce apreciati cel mai mult la el? Credeti ca fizicul are un rol important in alegerea lui? Ce baieti va plac: inalti, musculosi, definiti?happy

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sinceritatea, este cel mai de preț. Ce să faci cu un mincinos?
Pa, pa.

| cornculapte a răspuns:

Primul lucru la care se uita toata lumea e fizicul, de ce sa mintim? Totusi, degeaba arata ok daca are o cutie craniana cat se poate de vida. Cred ca cel mai important lucru ar fi sa nu ma plictisesc cu el. Si cum zicea Legiuitoarea, cu minciuna n-ajungi nicaieri.

| Afdsa a răspuns:

Buna.Pai:
*Sincer;
*Sensibil;
*Romantic;
*Atent;
*Protector;
*Intelegator;
*Politicos;
*In final conteaza catusi de putin si aspectul pe care il are acel baiat.
Cam atat, cred. Dar mai rar intalnesti asa baiat.
Fundita? puppy dog eyes

| Minalore a răspuns:

Deci eu sunt de parere cu cei care au raspuns inaintea mea si vreau sa mai adaug ca intr-adevar aspectul conteaza si el destul de mult adica ia gandeste-te sa spunem ca ai gasit un tip cu toate aceste calitati si ie atat de urat incat oamenii de la protectia animalelor ar crede ca e o specie oribila de maimuta adica pe bune mie mi s-ar parea puti jenant sa te vada oamenii ca iesi cu persoane atat de urate si mai cred ca conteaza sa fie ingrijit(curat, igienic, chestii din astea)

| LifTwist a răspuns:

Sa fie inalt, simpatic, protector si sincer, si felul in care se imbraca si cum arata si asta mai conteaza...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey mamytongue...Pai :
1: cand ma uit la un baiat trebuie: sa nu asculte manele, sa stie sa faca glume sa ma inteleaga si sa ma ridice cand sunt la podea cu moralul
2: Sinceritatea.interesul.CURATZENIA
3:Fizic adica, curatzenia...foarte important! : sa nu fie obsedat sexual.adica sa se gandeasca numai la prostii
4: definiti pentru mine = tipi ce NU asculta manele sau ceva de genu.sa poarte haine baggytongue si.sa fie puuutzin mai inalt decat minetongue intr-un cuvant G**y=A*****o :-

| sory_1939 a răspuns:

Trebuie sa ma imprietenesc cu baiatul respectiv sa incep sa il cunosc ...si poate conteaza putin si aspectul fizic... cel putin pentru minebig grin

| anamaria917 a răspuns:

Fata lui si hainele cu care e imbracat si dupa caracterul adiik cinteaza mai mult cum arata ca lfel mi-ar fi rusine cu el pe strada ddddwaaaa