| sy46 a întrebat:

Intrebare adresata in special celor ce nu cred intr-o divinitate suprema:
Ce le veti spune copiilor despre acest Dumnezeu, ca in fond la scoala religia exista, si este chiar aproape impusa inca de societate; veti proceda asemenea povestii cu Mos Craciun, iar mai tarziu ii veti deschide ochii, sau?

Răspuns Câştigător
| adinescu a răspuns:

In sfarsit o intrebare buna...eu cred ca ii voi explica ce cred credinciosii cu amanunte apoi dc nu cred cei care nu cred. el o sa aleaga singur nu vreau sa-l influentez in nici un fel chiar daca eu sunt ateu

4 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Eu am un bebe!
Cand va creste mai mare daca ma va intreba nu il voi mintii, ii voi spune clar ca nu exista Dumnezeu sau Mos Craciun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca u esti un satanist/a sau pur si simplu ateu. Din simplu motiv ca nu ai fost edukt in sensul asta al crestinatatii ...si ca urmare la intrebarea ta am un ras cit se poate de simplubig grinumnezeu exista in sufletul fiekrui om indiferent c forma(buda si care o mai fi, citeste si u mai mult vezi ca toate pozoarele se bazeaza km p aceleasi reguli de convetuire, reguli ce le gasesti in biblie)Cind iti doresti ceva te rogi lui Dumnezeu instictiv si cu siguranta nu te apleci in fata lui satan sau vre-unei zeitati in primul rind citeste biblia si abia apoi iti poti pune credinta la indoiala. dar sigur nu o poti intelege, e mult prea grea, mult mai grea decit orice carte care ai putut u sa o citesti(capra cu trei iezi si c ai mai citit u) :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja am vazut o primele minciuni.as vrea sa-l vad pe respectivul ca nu vrea ca si copilul lui sa se bucure la fel cu toti copii.si ii spune adevarul stiind ca al sau copil ar vrea sa guste totusi minciuna, macar cat este copil.ca de adevarurile de adult se va lamuri el singur.ca si noi de altfel.

| sy46 explică:

@Alien. Sa iti traiasca! happy
Pentru cel ce a postat cu "anonim": Cu parere de rau pentru tine iti spun ca am trecut de etapa cartilor de basme si povesti.In al doilea rand, comparand putin scrisul tau cu al meu, ma faci sa cred ca faci parte din grupul de oameni care au uitat limba romanahappy Tragi concluzii de care nici tu nu esti sigur/a. Iti mai spun si ca nu sunt satanista, poate doar am vederea mai buna ca a ta. Din asta intelegi ce vrei; tind sa cred ca nu vei intelege prea multe.Pentru cunoasterea ta, nu ma inchin nimanui, si nici nu sunt prost educata.happy