Nu e ceva la care poti sa renunti
Mi se par toate esentiale
Adica wtf?
O familie mare si fericita ^^
Nu fac diferente intre ei
Pe toti la fel'
Fara tata ar fi greu
Fara mama ar fi greu
Fara bunici la fel'
Nimic nu ar mai fii la fel fara ei
asta e ^^
Iubirea de mama, tata, frate, sora este altfel de iubire dect cea fata de iubit/a, care are conotatie sexuala! Ele nu se pot pune pe acelasi taler! Dar dintre rude, cel mai mult l-am iubit pe tata, care s-a stins demult!
Buna eu o iubesc cel mai mult pe mama pentru ca mama este cea care m-a nascut, a zambit in clipa in care m-a vazut, a avut grija sa primesc tot ce imi doresc si sa am parte de o educatie cat mai buna, imi dovedeste ca ma iubeste neconditionat, ea si-ar da si propia viata numai ca eu sa nu patesc ceva, ea e cea care ma protejeaza mereu de orice pericol.
Mama este cea mai depret fiinta de pe pamant:X:X
Eu pe mama o iubesck mai mult ca orice, pentru ca ea mi-a dat viata si fara ea, nu as fi avut poe cine sa iubesck oricum...toti prietenii mei si rudele sunt foarte importnte pentru mine, dar pe mama nu o inlocuieste nimeni:X:X:X
Pe mami...si ce daca ea aparut mai tarziu in viata mea?! Ea a demonstrat mie ca tine la mine find un "straina"(mama vitrega) si a avut incredere in mine.In fiecare zi imi demonstreasa ca ma iubeste protejandu ma si cu ea pot discuta orice fara sa ma certe doar dandumi sfat si spune unde gresesc sau nu...
Buna
In primul rand pe mama o iubesc cel mai mult, deoarece ea mi-a dat viata si pentru asta o sa'i fiu mereu recunoscatoare
In al doilea rand pe surioara mea, care este alaturi de mine mereu
Dar tu? Pe cine iubesti cel mai mult?
Pe mama...deoarece ea m-a facut sa exist si numai ea ae straduie pentru mine foarte foarte mult...mama e ca raza de soare ce ar trebui sa incalzeasca inimile tuturor.
Iubirea de mama e una, iubirea de tata e altfel, iubirea de frate e mult diferita, iubirea de sot\sotie e altfel, asa ca doar tu poti sti asta.Toate sint diferite, doar in tine poti gasi raspunsul