Cred ca nu te-ai gandit bine inainte sa te grabesti sa formulezi intrebarea, asta pentru ca vorbesti la plural, ai pus tot in galeata sperand sa iasa ceva.
Vezi tu, de vrajeala au parte doar persoanele care frecventeaza anumite grupuri de oameni discutabili, din ceea ce stiu eu in mod sigur, este ca atunci can ai langa tine prieteni si intri in vorba numai cu oameni care demnitate, onoare, educatie si alte valori, nu au "vrajeala" de care spui.
In alta ordine de idei, baietii de azi nu mai sunt nevoiti sa le toarne vrajeala fetelor si sa alerge dupa ele ci alearga ele dupa ei, iar vrajeala merge pentru ca da roade, cat timp unii o cer mi se pare normal unii sa profite, evident si unii si altii care au treaba cu vrajeala calca de obicei florile cu cizmele murdare, o sa intelegi tu cand o sa cresti mai mare.
Ador raspunsul lui Critical! E cel mai bun si complet raspuns pentru intrebarea ta!
Da normal ca vorbesc la plural...bine poate ca ai dreptate si nu toti dar majoritatea sigur da.Intre prieteni(amici)is de acord cu tine ca nu exista asa ceva, dar de obicei un baiat prefera sa vorbeasca la vrajeala decat sincer; chestia pe care nu o inteleg este de ce ei cred ca prin asta atrag atentie si de ce conidera fetele atat de "inguste la minte",(ca sa nu zic altfel)de cred ca pun "botul" la tot ce zic ei; chiar au impresia ca nu ne dam seama cand e vrajeala sau nu?
Sa zicem ca m'ati ajutat cat de cat; oricum chiar va multumesc ca v-ati obosit sa imi scrieti.Era doar o intrebare din pura curiozitate, deci... oricum multumesc
Este un fel de fior al dragostei, daca nu simti asa ceva nu ai cum sa intelegi.Cand unui baiat ii place o fata poate sa o tachineze, sa o enerveze sau sa incerce sa o vrajeasca ca sa ii arate ca ii place de ea.Mai bine sa incerce sa vrajeasca decat sa fie timizi. Tine de firea umana si de spiritul adolescentin, nu exista o explicatie logica pentru asa ceva.
Mai Marya eu nu prea bag vrajeala, nu prea imi place sa ma dau in spectacol. Mai glumesc cu fetele, le fac sa rada dar doar atat. Nu toti baietii sunt la fel!
De ce? E simplu: pentru ca atunci cand vrei sa vinzi ceva, interesul e sa convingi cumparatorul cu orice argument. Asa si cu vrajeala asta. Ei vor sa convinga cu orice pret fetele sa pice. Ori daca ar incepe direct cu : eu insel, nu imi place sa ies in oras, sunt violent, vorbesc urat, n-am bani nici sa trec strada si vreau sa ma intretii etc, nu i-ar mai lua nimeni. Asa ca baga cata vrajeala si minciuni pot la inceput si care pica, afla ea singura dupa cum e el de fapt
anonim_4396 întreabă: