| ProudToBeDirectionerx3 a întrebat:

Întrebare fără rost: "În cine ai mai multă încredere: în prieteni sau în părinții tăi?".
Nu știu care este răspunsul vostru,dar la mine întrebarea nu are sens. Adică... am multă încredere în prieteni,pentru că de aceea se numesc "prieteni",ei mi-au câștigat încrederea. Cât despre părinți... mama mereu îmi spune asta când îi zic un secret: "asta rămâne într noi,nimeni nu află". Și așa e mereu. Cât de penibil,aiurea, imoral și fără noimă este ce îi spun, știu că nimeni nu află. Asta e la mine. La voi are sens întrebarea asta?

12 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Are sens. Poti sa intrebi asta.
Oricum...eu nu am incredere in nimeni.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Eu îţi voi spune părerea mea.
În viziunea mea, nu poţi avea încredere în niciun prieten deoarece nu poţi şti cu adevărat ce părere are despre tine şi ce gândeşte în sufletul lui.
De cele mai multe ori oamenii sunt răi, în faţă îţi vorbesc frumos, te încurajează, te fac să le acorzi toată încrederea ta, iar pe la spate te pot bârfi, te pot judeca şi aşa mai departe.
Prietenia este precum un fluture. Ai impresia că l-ai prins în timp ce nici măcar nu l-ai atins.
Prietenii vin şi pleacă, azi îi poţi avea, iar mâine te pot părăsi însă nu este la fel şi în cazul părinţilor.
Părinţii te vor înţelege mereu, îţi vor lua apărarea chiar dacă vor şti că ai greşit, te vor proteja, îţi vor oferi sprijinul lor necondiţionat şi niciodată nu te vor trăda. Cine este norocos să aibă o mamă şi un tată ar fi bine să ştie să-i preţuiască deoarece viaţa fără părinţi ar fi extrem de dificilă.
Încrederea trebuie oferită treptat cuiva, însă nu pe deplin, ci atât cât trebuie.

Pa-pa.

| RAY a răspuns:

Părinții

| h3r a răspuns:

Secretele împărtășite diferă. Nu cred că poți vorbi cu tatăl tău ce vorbești cu prietena ta.

Diferă...dar nimeni nu se compară cu o mamă, cu un părinte. Deci nu, această întrebare nu are sens.

| Dariusuu a răspuns:

Ai dreptate într-un fel, încredere poţi avea şi în părinţi dar şi în prietenii dar aici depinde dacă vorbeşti de încredere deplină.
Eu unul niciodată nu voi putea să am mai mare încredere în prieteni decât în părinţi.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ca sa iti fie mai bine, nu e necesar sa ai incredere in nimeni.

| greyhound a răspuns:

Poti avea incredere si in parinti si in prieteni.
Prietenii te inteleg mai bine decat parintii pentru ca sunt de o varsta cu tine.
Parintii chiar daca nu inteleg prea bine anumite lucruri, sfaturile lor sunt intotdeauna mai bune, si daca totusi nu sunt, macar ai garantia ca sunt sincere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer... Am mai multa incredere in prieteni, dar nu in toti prietenii... Mai precis, uite cum ar fi:

Cei mai buni prieteni > parinti >prieteni

Cam asa ar fi... tongue

| Anonymous1995 a răspuns:

Nu se refera la acelasi tip de inceredere, in parinti ai incredere cand o suni pe mama ta si ii spui sa-ti cumpere ceva dulce, si tu stii sigur ca o sa-ti cumpere ceva ce o sa-ti placa, dar la prieteni increderea inseamna sa nu fii tradat, sa nu te barfeasca

| AliceMaria1 a răspuns:

Buna.Si eu mi-am pus aceasta intrebare si am realizat ca trebuie sa avem incredere si in prieteni dar si in parinti deoarece posibil ca la un moment dat prietenii sa te paraseasca dar parintii niciodata.

| AlexOne5 a răspuns:

Asta e pe ask.fm laughing

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru AlexOne5):

Știu dragă, am văzut-o acolo și mi s-a părut fără sens, probleme?