| MrNuggets a întrebat:

Intrebare inspirata chiar de pe acest site: ce parere aveti despre parintii care te streseaza mereu sa te casatoresti si sa faci o tona de copii, de parca doar asta inseamna viata? In loc sa te incurajeze sa traiesti din plin ca o singura viata ai, ei te streseaza cu astea?

11 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Ei au fost nevoiti sa se insoare, sa faca copii, etc. Din pricina presiunii sociale si a comunismului. Pe ziua de azi, te poti descurca de unul singur facand ce vrea muschiul tau fara sa depinzi de rude, familie, copii, etc. Doar ca "traditia" s-a intiparit mai departe in majoritatea cazurilor si toate astea sunt facute pe post de achievement in loc de ceea ce iti doresti sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de părere că sunt părinți tradiționaliști, care țin și sunt atașați de noțiunea de "familie".
Așa percep ei viața, asta înseamnă pentru ei o viață împlinită.

| MrNuggets explică (pentru anonim_4396):

Sunt de parere ca oamenii de genul au probleme psihice

| 4evergentleman a răspuns:

Comuniști cu mentalitate bolșevică

| ALM2000RO a răspuns:

O părere proastă: sunt încă influențați de propriul lor trecut, trăit în comunism. Nu acceptă că a te căsători și a face copii poate fi cel mult o dorință în ziua de azi, nu o obligație. Cine vrea s-o facă, s-o facă pentru că chiar își dorește. Cine îi face, să îi facă pentru el/ea, nu pentru a liniști gura lumii (pentru a opri bârfelile societății).
Părinții trebuie să înceteze cu presiunile. Nu ar trebui să se plângă, mentalitatea le-o fi învechită dar ar trebui ca copilul în cauză (cel presat de ei) să aibă răbdare și să stea să le explice (cu calm) cum stau lucrurile, că sunt alte vremuri și că fiecare avem libertatea de a decide ce facem cu viitorul nostru. Căsătoria și făcutul de copii nu trebuie (și nici nu sunt) un scop al vieții în sine.

| dullcat a răspuns (pentru ALM2000RO):

Total de acord.As zice ca unii sunt chiar egoisti, deoarece vor nepoti doar ca sa aiba ei cu ce isi ocupa timpul. Exista animale de companie pentru asta. laughing)

| Florian80 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta.da le ignore! Nu am copii si nu regret!

| Ararat a răspuns:

Ar fi bine daca oamenii chiar ar trai din plin, dar majoritatea freaca menta pe net si la 50 de ani o sa ia antidepresive.

| doctorandus a răspuns (pentru Ararat):

Poate fi real ce spui, dar asta nu inseamna ca ai tu o solutie mai buna.

Sunt multi care se viseaza milionari, dar in realitate nu pot intretine o familie.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru doctorandus):

Cândva mam adresa foarte urat ție iar acum ca te vad și am ocazie să-mi cer scuze față de tine ma face fericit cu Adevărat happy îmi cer scuze că țiam vorbit urat și ca ma certam cu tine pe subiectul cu pisicile și Castrarea mi-aduc aminte conversația noastră și știu ca eu nu eram de acord cu castrare pisicilor apoi țiam adresa niște vorbe urâte te rog frumos sa ma înțelegi și îmi cer scuze față de tine căci atunci nu știam sa ma exprim în totalitate și ma adresam urât fața de tine îmi cer scuze ca țiam vorbit urât sper sa ma ierți într-o buna zi doctorandus happy cu mare Drag Mustafaonur1997

| ThatGuy10 a răspuns:

Eu nu am pățit, dar înțeleg ca tatăl meu ar vrea un nepot când voi găsi o persoana cu care voi forma o relație.