| Skillzu a întrebat:

Intrebare... intrebarea mea e vesnica, intrebarea mea e un suflet care numai vede nici propria persoana ca fiind a lui, ca-i apartine. viata imi aplica lovituri una dupa alta si incerc din tot sufletul sa ma multumesc, niciodata nu se va intampla, nu sunt multumit de mine, am revenit pe teritoriul romaniei dupa o experienta groaznica si am ramas complet dezgolit de tot ceea ce iubeam odata si inca iubesc din tot sufletul, nu incerc decat sa clarific lucrurile si sa iubesc pentru ca este singurul remediu pentru mine acum si pana si persoana iubita ma respinge si ma da laoparte, nu ma mai doreste, simt ca totul s-a rupt intre noi

Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

Daca stii cu ce ai gresit sfatul meu este sa-i ceri iertare - si nu o mai supara - se va intoarce la tine - Bafta

7 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Oare s-a rupt degeaba - gandeste-te unde ai gresit - nimic nu este intamplator

| Skillzu explică (pentru negru30):

Stiu unde am gresit si sunt constient de asta, a dracul indiferenta doare enorm de mult

| Skillzu explică (pentru negru30):

Stiu negrule si cu ce am gresit iar cel mai grav e ca o pun inaintea mea si fac mult rau asa

| negru30 a răspuns (pentru Skillzu):

Daca stii cu ce ai gresit sfatul meu este sa-i ceri iertare - si nu o mai supara - se va intoarce la tine - Bafta

| negru30 a răspuns:

Multumesc

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Sunt oameni cu boli incurabile sau care au nascut copii bolnavi incurabil. Daca nu esti in situatia asta, sa-ti fie rusine ca te vaiti.

| geoiulia a răspuns:

Nu dramatiza asa.Esti doar deznadajnuit si istovit de puteri,crezi ca toate lumea te respinge,nimeni nu te vrea,nimeni nu te asculta! Ganduri rele iti trec prin minte,stiu cum e,mi se intampla si mie adesea,fii tare,fii puternic,si gandeste-te ca sunt si alte motive pentru care merita sa lupti,nu totul se rezuma la iubire, desi este un lucru foarte important, timpul le va rezolva pe toate.Fii tare, si nu te lasa invins de suparare! Multa bafta.
Stii...si eu as vrea o viata fericita si de restul bombonele[sper ca te-am mai inveselit putin]

| specialmeow a răspuns:

Care este intrebarea?