„Ati renunta la ea din cauza asta?" - Dacă constat că minte, aș putea lua în considerare asta.
Dar în principiu nu.
De asemenea însă, la vârsta mea, aș prefera să nu-mi spună noua prietenă asta.
Nu, deoarece aceste lucruri nu arata decat ca este sincera si nu se ascunde. E posibil sa fie complexata ca nu a facut aceste lucruri dar orice lucru ce invata si se experimenteaza fara nici o problema.
Daca as fi baiat, nu m-ar interesa daca a mai avut prieteni, este trecutul ei. Si nimeni nu ne-a facut experti in sarut, fiecare invatam intr-o viata cat traim.
Asta nu este un impediment de a renunta la ea!
Eu unul nu as renunta la ea, cred ca ar fi mai bine asa, m-as bucura sa fie asa!
It's okay, everyone's a beginner at some point.
Just smile and keep your head up.
Categoric, NU! N-as renunta la ea! Este un sentiment placut, sa-l inveti pe celalalt!
Toti am fost in situatia tipei adica nimeni nu a fost invatat sa le faca pe toate, eu as incerca s-o invat, nu trebuie sa renunti la cineva la care ti doar pentru ca nu stie sa sarute sau altele, mi se pare o tampenie.
De exemplu daca e destul de mare si nu stie nici aia nu iti pare o tampenie?
It's ok, ma gandesc ca na. fata a fost cuminte poate mai sunt si fete din astea si ce ar trebui sa fac?
Sa-mi bat joc si sa spun tuturor ca 'aia nu stie sa sarute ', penibil.
Depinde si in ce imprejurari ne-am afla. n-am avut parte de 'gagici' din alea... Acum cine stie, ziua de maine e imprevizibila.
Dada
daniel1708 întreabă:
oana69 întreabă:
ada_4549 întreabă: