| anonim4536 a întrebat:

Intrebare pentru baieti care au trecut prin ceea ce am trecut eu?
nu am avut iubita si am 18 ani deja nici o fata nu m-a placut si sunt si timid si rusinos cmsi cred ca tot asa voi ramane. nici o colega de liceu nu m-a placut si nici o fata de la mine din localitate chiar daca am incercat sa vb cu ele nu stiam ce sa le zic si ma faceam de ****. Daca ati trait si voi asa ceva cum ati reusit sa va faceti o iubita pana la urma si la ce varsta? cum ati scapt de timiditatea aia? eu cand vb cu fetele ma rosesc si devin crispat cum sa fac sa nu mai fiu asa.As vrea sa imi raspunda baieti care au fost ca mine la un moment dat al vieți si cum ati reusit?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am avut niste etape in tinerete care m-au lasat dezamagit de relatii, de prins am avut parte prin locuri gen liceu, contacte vechi prietenii dar nu au fost de durata cum voiam, se plictiseau sau erau cu gandu ala sa mai testeze altii, nu se multumeau cu 1 singur om. De la 22 m-am urcat in camion si am tras pana acum la 29 sofer profesionist fara sa mai am sansa sa imi intemeiez o familie. Nu regret chiar ma bucur de situatia asta, asa e mai bine, dumnezeu m-a ascultat si mi-a indeplinit dorintele sa am bani, sanatate si viata buna

| RAY a răspuns:

Fac un story acum
cand eram in gimnaziu eram timid
cand eram in liceu m-am intalnit cu cateva, dar nu m-au placut, doar 1 si una matura, eram timid
cand am facut facultatea -eram ocupat -am avut multe relati virtuale, dar zero rezultat
si apoi numai am incercat nimic
iar de anul asta incerc cat timp am, sunt sanse sa gasesc, eu caut o fata nu o mie
sarbatori fericite

| anonimg a răspuns:

Orice tanar/a care a intrat intr-o relatie fara scopul casatooriei a avut mult de suferit, chiar daca ascunde acest lucru.
Tu trebuie sa fii preocupat de ati termina studiile si sa ai un servici care sa te ajute la intretinerea unei familii.
Pentru ca atunci cand vei avea un serivici, lucrurile se vor schimba in viata ta. Te vei maturiza si vei vedea lucrurile cu alti ochi. Vei cunoaste oamenii, si vei sta altfel de vorba cu ei.

De asemenea si cunostinta te va maturiza si va indeparta timiditatea. Iti recomand cartea "Iubeste inteligent": https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Nu te uita dupa fetele usuratice. Pe acestea le gasesti la toate colturile strazilor.

| Frank51 a răspuns:

Asta are de-a face cu increderea de sine. Fetele o sa vada "prin tine" chestia asta si daca nu este naturala te resping. De 5 ani incerc sa il ajut pe cel mai bun prieten al meu sa prinda curaj cu fetele, inca nu am reusit. Desi el este putin peste mine la aspect fizic(are un 7.5), il dezavantajeaza faptul ca este pampalau. Deci daca pe el nu am reusit sa il ajut sa rezolve problema, cu siguranta nu te vor ajuta niste texte pe internet. Iti recomand doar sa fi natural si sa astepti persoana potrivita, care te va accepta si te va aprecia asa cum esti.

| siriusblack98 a răspuns:

Băi și eu am avut problema asta. Cred că pe la 17-18 ani mi-am făcut prima iubită. În rest nimic serios mai devreme că îmi era prea rușine să le abordez face2face. Mereu m-am descurcat cu vorbele în online când a fost vorba de agățat. Treaba este că prima iubită am reușit să mi-o fac irl totuși. Dar ea s-a ținut după mine ca să zic așa deci mi-a fost ușor. Ea a spart gheața cum s-ar zice.
"cum ati scapt de timiditatea aia?" cred că nici acum nu am scăpat pe deplin. Dacă este vorba să încerc să abordez o fată de care îmi place și nu sunt în elementul meu sau o cunosc de puțină vreme, îți dai seama că am pulsul 200. De exemplu dacă mă aflu într-un loc străin sau înconjurat numai de stăini, e fix ca dracu. Unii zic că se rezolvă odată cu vârsta și cu experiența. Nu este chiar așa. Mereu când o vei lua de la început o să ți se pară aiurea. Tactica mea este să vorbesc puțin timp cu ea, să o văd dacă este câtuși de puțin interesată de mine (imi dau seama imediat) și apoi să o prind singură ca să mă simt în largul meu și totodată dacă mă fac de rahat să nu am și public rolling on the floor Din experiență îți zic, nu încerca niciodată să agăți sau chiar să îți faci iubită o colegă de muncă. Nu vrei asta, crede-mă.

| NotNamed a răspuns:

Sa moara mama de nu traim vieti identice aproape. Eu unul m.am auto sesizat. Sunt o fire desteapta din nastere si imi dau seama rapid de multe chestii, sa nu mai spun ca sunt mai creativ de fel. Lasand asta la o parte, după ce m.am autosesizat am stabilit un lucru: chestia asta nu imi va aduce nimic bun si am decis sa o rezolv de unul singur. Dupa parerea mea timiditatea este o de natura psihica si se instaleaza din cauza neîncrederii de sine. Dandu.mi seama de aspectul asta am stabilit ca neîncrederea mea de sine este pe doua planuri: fizic si moral. Moral, fix cum ai spus si tu, in contact cu fetele si chiar si cu baietii e greu sa te descurci si ai teama de esec, iar fizic: nu sunt multumit de aspect. Sunt mai slab de fel si scund, cam 1.75. Găsind punctele minus mi.am zis ca trebuie sa le rezolv. Pe plan psihic ma ajuta extraordinar de mult cartile de dezvoltare personala, documentarele despre spatiul cosmic (chiar daca nu are o legatura directă te va ajuta in dezvoltarea cat mai profundă si vei fi conștient de ce te înconjoară si din ce e creat), poluare, istorie si altele. Pe partea de fizic ar fi sa ma apuc de sala si sa aștept sa imi creasca barba. (Am 18 ani, mustață si cioc am si urme de aparitie prin parti).
Mi.am dat seama de chestiile astea acum 1 an, cand aveam 17 ani. Acum am 18 si si m.am folosit doar de incercarea se rezolvarea a minusului moral si pot spune ca funcționează. Acum sunt o persoană mult, dar mult mai matura pentru vârsta mea. Din așteptarea de a intra in contact cu fetele easy si a glumi s-a transformat intr-o seriozitate maxima incat imi e scarba sa comunic cu specimenele astea de fete care au in cap mumai filme si care au impresia că traiesc intr-o lume roz, nici cu baietii mi.e rușine, din contra, e mai rau. Sa joci la masinute, sa fumezi la greu, sa iti faci aventuri cu 3 fete concomitent si sa te dai smecher cu inteligenta, hainele si viata sexuala mi se pare un dezgust total. Nu regret nimic. Mi.am intrecut așteptările. Sper sa îți rezolvi si tu problemele.

| DarthNiger a răspuns:

Ai doar 18 ani si deja ti-e frica ca nu ai prietena? doar ce ai devenit major, crezi ca nu ai timp si ti se termina viata? cu cat esti mai matur cu atat mai bine ca sa poti pune bazele unei relatii mai serioase, in mod normal de la 18 ani in sus se construiesc astfel de relatii de durata asta pentru ca asa cum am zis, esti mai matur dar mai putin de 18 ani deja e copilaresc si nimic altceva.
Daca vrei sa ai o relatie cu o fata ma intai trebuie sa iti gasesti o fata de care esti atras, din ce ai spus tu doar vrei sa ai o relatie cu o fata doar ca pentru ca si altii au avut la varsta ta si ca asa trebuie si asa e firesc, gresit.
Am o solutie pentru tine ca sa scapi de timiditate cand vine vorba de fete, nu incerca sa intri intr-o relatie romantica cu o fata din prima vorba si primul gand, mai intai trebuie sa te imprietenesti cu o fata si pe parcurs daca sunteti interesati unul de altul, relatia o sa evolueze intr-o alta directie, insa asa cum am zis, nu te gandi ca trebuie sa intri intr-o relatie cu o fata din prima conversatie si ca nu o sa poti sa te descurci din cauza firii tale, daca te imprietenesti cu o fata, o sa ajungi sa o cunosti si o sa fii in largul tau pe masura ce te obisnuiesti cu ea iar in caz de ceva, totul o sa vina de la sine, pur si simplu te imprietenesti cu o fata, nu intri in relatie cu ea imediat si asta trebuie sa gandesti tu fiindca nicio fata nu o sa vrea o relatie cu un necunoscut de care nu stie absolut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine mă agață ele

| Adrian5575 a răspuns:

Am fost la fel. O sa iti gasesti pana la urma, crede-ma. In ziua de azi nu prea mai cauta lumea relatie, s-au obisnuit toti singuri si cu Facebook-ul.

| al0o0o0 a răspuns:

Nu-s baiat, dar iti dau un sfat.Fii ceea ce esti tu, comporta-te ca tine si crede-ma ca la un moment dat iti vei gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti tu.Nu te mai grabi aiurea, ai timp destul sa-ti gasesti cate fete vrei tu.

| GLA a răspuns:

Tati eu dabia la 23 de ani am inceput sa imi fac iubite ca pana atunci eram prea rusinos si m-a costat mult treaba asta pentru ca azi am frustrari din cauza asta pentru ca puteam sa am mai multe iubite in loc sa fiu pampalau rusinos, culmea era ca se mai gaseau fete care sa ma caute ca ma placeau dar eu rusinos nu faceam nimic si acum regret dar nu pot intoarce timpul. Sfatul meu este sa lasi prostia asta de rusine, du te cu curaj, ce poate sa ti se intample? ok poate te inrosesti la fata sau te balbai, transpiri etc dar nu mori frate si plus ca prinzi experinta, nu merge cu una, du te la alta altfel tempul trece si o sa faci ca mine frustrari si nu o sa iti placa deloc cand o sa te uiti in trecut si o sa vezi ca n ai facut nimic. Bafta si tupeu, o sa fie bine!