Cu nr 1 nu am nimic, e ceva normal intre doua persoane de sexe diferite, cu nr 2 este strict problema naivelor care se incurca cu asa ceva.
Depinde si de ce fel de dragoste traiti. N-am nimic cu numarul 1, cat timp nu vad poponari facand lucrurile astea. Nu e injositor, acum cat nici nu exagerezi mult. Iar gesturile astea nu trebuie sa se intampla de fata cu copiii.
La 2, pai fugi cat vezi cu ochii!
Si eu imi sarut prietena cand sunt afara dar nu fac spalaturi bucale ca altii. ce pot sa zic, sunt ca cei care au fb, sclavii atentiei.
ai descris oarecum un "badboy" si ma bucur ca exista baieti de genul, asa pana la varste de 25 de ani ( sa zicem) fetele tot stau cu ratati de genul si dupa cauta pe cineva matur si cu un viitor. daca nu ar avea baieti de genul in tinerete ii cauta cand au o familie si e mai rau asa.
Poate si-au ales locul poate nu au ce face ca-s plictisiti..si possibil sa fii ales locul pentru amor ...cred.e act injostor cand sunt oameni.
Prima : Nu imi pasa ce fac altii atat timp cand nici altora nu le pasa ce fac eu.
A doua : Doar curv*le stau cu cocalarii astea care : "nu o apreciaza, mereu o pun pe locul doi, o neglijeaza, si o fac sa sufere? Iar pe langa asta se cred si smecheri si trateaza totul cu seriozitate etc."
Daca toti disctutati de asta vreau si eu sa adaug ca e urat sa iti uiti prietenii de tot si sa stai numai cu prietena...
Da,ai dreptate.Dar ma refer asa..in general, nu neaparat in public.
Manifestandu-si iubirea in public mi se pare o lipsa de bun simt fata de ceilalti din jur dar nu am nimic impotriva fata de ținerea de mana, e un lucru normal dupa parerea mea insa cei care nu apreciaza persoana iubita am o intrebare, de ce isi mai fac iubite? Aici depinde de fiecare ca nu toti suntem la fel logic.
monicaaa17 întreabă: