| Mihai_Baiatu_1999 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Cum va intelegeti cu tatii vostri, detaliati?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Destul de ciudata,i-am simtit mult lipsa,el fiind plecat din tara o perioada din viata mea, a trebuit multe lucruri sa le invat pe pielea mea si nu-l detest pentru asta pentru ca a facut ce trebuia la momentul respectiv sa ne asigure un trai decent, un sacrificiu practic, dar as fi vrut sa fi fost aici mai des cand aveam nevoie de sfaturi sau de ajutor si desi stiu ca mereu mi-a vrut tot binele si comunicam, e ciudat cand te despart mii de km.In prezent ma inteleg cu el dar nu pot sa zic ca am o relatie extraordinara,trebuie lucrat,sunt unele chestii pe care doar timpul le poate rezolva.
O intrebare foarte buna, am observat ca in multe cazuri in care tineri o iau pe drumuri gresite e din cauza ca nu au un exemplu masculin de urmat si practic le lipseste autoritatea si ajung sa faca ce vor si sa se distruga unii din ei tocmai pentru ca nu e cineva acolo sa le spuna daca e bine ce fac, daca nu, sa ii felicite cand au o reusita, sa ii certe cand o dau in bara.

23 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Sunt barbat si de gand ma stiu,nu am avut o relatie prea ok cu tatal meu,ma ajuta in toate,dar pe partea de comunicare, se stramba, da ochii peste cap, si orice spune, o spune flegmatic.Eu? nu suport gesturile astea, el asa e construit, eu asa sunt construit, de obicei mama pica la mijloc.Eu spun una, el spune 10, trist? dar e tatal meu,il accept asa cum e,si el pe mine la fel,altfel ce am face? ne-am omori laughing? oricum,seman cu el, am temperamentu lui, mereu se stramba cand ii zic ceva, are un fel anume de a scoate omu din minti, si el si tatal lui(bunicu) deci e din neam.Sa nu piara samanta, mereu ii zic si rad laughing dar si eu il atac uneori "Hai strambate putin la mine " si incepe sa bombane laughing haha, eu am 28 si el vreo 52.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bine. L-am respectat cat timp eram mic, m-a invatat multe, l-am depasit in multe, acum invata el de la mine, ce e frumos e ca ma asculta, imi cere sfaturi unde stie ca am mai multa experienta.
Deci, bine, pentru ca si el a procedat bine, m-a invatat ce stia, si m-a lasat sa merg incotro vreau.

| Frank51 a răspuns:

6 out of 10, so could be better. Niciodata nu am fost multumit de parintii mei, dar le acord respect si apreciere neconditionata pentru tot ce au facut vreodata pentru mine.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Cand eram mic pe la 8 s-au 15 ani nu vorbeam prea frumos adica mai exact il strigam pe tata in felul urmator "ce faci Bai co+aie" s-au mult mai frumos "Bai pu+la" plus ca imi fu+tea un picior in cu+r si un dos de palma la pachet de ma lua dracu ca sa nu mai fiu prost.
Tata nu prea si-a dat interesul cu mine mai mult mama sa ocupat de mine, in orice caz tata e tata te apara de mata, te sfatuieste, te hraneste, te iubeste, te plesneste de vezi stele verzi si te baga in ***, deci ce sa mai un barbat adevarat.
De sigur ca tin la taticu ca si el tine la mine chiar si la scoala mai dau peste un prost care atunci cand ma bate imi aduce aminte de EL. Deci ce sa mai viata e o... binecuvantare.

Imi aduc aminte ca prin vis ca i-am furat tatalui bani din pormoneu seara pe la ora 2:00 cand dormea si am baut banii la un bar cand si-a dat seama s-a dus in camara si a luat niste funie cu care ma legat de copac cu capul in jos iar la final ma alintat mai pe romaneste cu fraza urmatoare "fu+tuti rasa matii de copil prost ce esti".
Chiar si acum la 24 de ani imi mai da tata o flecma intre ochi cand vede ca tot prost am ramas exact cand eram mic dar stiu ca ma iubeste.

Eu de fel sunt slabanog nu prea am carnita pe mine de fapt nici cu+r in pantaloni nu am chiar si acum am o placuta de metal in fu+nd de la atatea picoare in c+ur pe care milea tras cand eram mic. Educatia e de mai multe feluri depinde de oameni de IQ-u si asa mai departe intelegi.

Daca mor stiu sigur ca o sa vina si pe lumea cealalta dupa mine ca sa imi ofere o portie de educatie romaneasca 100% faza e ca pe lumea cealalta poate sa ma casapeasca non stop ca nu mai am trup sunt deja mort.

Mort s-au viu o sa fiu mereu pregatit https://www.youtube.com/watch?v=B33RZVPvcfA

Si cand a iesit de la puscarie eu tot l-am asteptat acasa cu friptura si mamaliga cu o sticla de vin iar el m-a pupat pe frunte mi-a tras o bataie buna exact ca de obicei, sti rutina saptamanala. Probabil ca m-a confundat cu cineva de la puscarie s-au poate ca m-a batut din reflex.

Viata e o... poveste.

Nu o sa uit niciodata cand am mers cu tata la cumparaturi m-a lasat intentionat in magazin (probabil vroia sa scape de mine) pana cand m-au gasit cei de la serviciul clienti, dar ce mai conteaza eu tot il iubesc.

Cand tata ma striga pe nume se sparg geamuriile si timpanele de la vocea lui puternica.

Cu ani in urma sambata cand se plictisea ma lega de teava de caz cu capul in jos ca ca imi vina mintea la cap. Nu stiu dar de multe ori stau si ma gandesc oare asa isi arata el dragostea.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Esti ok?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Simteam nevoia sa ma descarc ori cum copilaria cu bune si cu rele nu am nimic totusi nu stiu. Era si frumos si urat in acelasi timp cred ca in adancul sufletului imi e dor de el ma simteam in siguranta.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Sunt bine.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ma bucur.

| Apokales a răspuns:

Bine, el este in Spania, iar eu stau in curtea de care el trebuia sa aiba grija cu mult timp in urma, ii conduc BMW-ul lui preferat castigat cu sudoarea fruntii. Ce parazit sunt...
Ouu..., si imi trimite bani pe fiecare luna sa platesc facturile, sa ma ocup de lucrurile din jurul meu si de bunica bolnava. Si vorbeste foarte mult la telefon, daca intri pe subiectul lui preferat, comunismul, iti vorbeste foarte mult si te contrazice daca spui ca erau vremuri de rahatwinking.

| Endoryus a răspuns:

Perfect acum rolling on the floor, avand in vedere locatia lui.

| oz_1736 a răspuns:

Prost. Pana a murit. Pe urma am inceput sa ne intelegem

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Nu prea bine, prefer sa interactionez cu el cat se poate de putin... Noroc de mama care munceste si m-a educat ca altfel eram vai de capul meu, is satul sa-l vad beat, nervos, tipand sau sa ii aud aberatiile scoase pe gura. Nu voi uita niciodata toate cate a spus sau facut, atat mie cat si mamei ori fratilor mei. Cred ca si de asta am ajuns o persoana total diferita fata de el, deoarece il detest ca persoana, am vazut in el ceea ce nu trebuie sa fac, sa nu devin. Mi-as fi dorit si eu sa am un tata cu care ma pot mandri, unul normal precum multi altii. In schimb cu ce m-am pricopsit? Un alcolist temperamental, irational, care pe deasupra nici nu intretine familia.

| andiceasu95 a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Wow ce bine ne potrivim, avem aceeasi poveste

| kevin9 a răspuns:

Deloc, a fost un calic toata viata lui. Urasc oamenii calici, consider ca sunt oameni incapabili si prosti.