Femeia cu o cugetare iscusita si suflet de fetita ilustreaza imaterialul in conceptia mea!
O femeie. Că poate le are pe toate cele de mai sus şi plus de asta este matură şi ştie ce vrea.
Dar o fata sportiva sau obisnuita nu poate fi in acelasi timp femeie? Sau cum vin la tine categoriile astea?
Cam aiurea facuta categorisirea. O fata nu o aleg doar prin prisma experientei de viata, nici pe pe principiul '' dotarilor ''. Alegerea se face pe mai multe criterii. Degeaba e o fata frumoasa daca nu are nimic in cap. Degeaba e super isteata daca nu ma atrage. Trebuie sa fie un echilibru. Nu trebuie neaparat sa exceleze la vreun capitol. Sa aiba cate un pic din fiecare.
Sigur nu aş alege sportiva. De ce? Pentru că toată viaţa va fi obsedată de corpul ei (vai, trebuie să slăbesc! sau vai, mă scol la 5 să mă duc să alerg etc. etc.).
Dintre celelalte două nu înţeleg un lucru: Nu poate fi obişnuită, cu dotări şi femeie în acelaşi timp sau cum?
În orice caz, dacă nu au nimic în cap, prefer niciuna.
O fata obisnuita nici prea frumoasa dar nici urata asta e si in functie de cum arata si baiatul.