De preferat... îţi voi răspunde un pic altfel...
Este de preferat o fata cuminţică, simpatică, glumeaţă, în esenţă deci feminină, dar cu principii şi demnitate morală... "one for a lifetime love"!
Sau,
Ca băiat, îţi pot spune cam de ce ar avea nevoie el, în primul rând.
Ne place ca fata respectivă să fie demnă ca o vestală, cu principii morale care să suplinească eventual lipsurile pe care el le are, o fată care să ştie să-i arate că iubirea are în primul rând "valori sacre"!
Ne place ca fata respectivă să aibă "coloană vertebrală" "ţapănă", să aibă o demnitate mai dură decât teama de „a pierde" pe cineva, etc...
Meh,nu trebuie neaparat sa fie in felul asta o balanta a personalitatii si a fizionomiei.Pot exista si fete cuminti si destepte, dar si frumoase.
In orice caz, prima varianta, fara indoiala. Celelalte din a 2-a categorie imi repugna.
Poveste veche asta cu preferintele.
Daca vreau o relatie serioasa, evident ca pe cea cuminte si inteligenta. Daca nu, oricare merge.
Si daca cea mai putin dotata intelectual se arunca la picioarele unui barbat, ala cu siguranta n-o sa refuze.
Pai pana la 23 de ani a doua varianta, dar de la 23 in colo prima varianta.
Prima varianta cred, dar sa nu fie una din aia ca atunci cand o privesti sa iti cada **** . Sincer sa fiu e bunicica si a doua varianta : ca exista si fete care sunt bune de tot si au si putintel doar putintel creier, dar e mai nasol la ele ca daca nu esti un tip ca Brad Pitt te parasesc .
Cateodata se pare ca nu conteaza deloc interiorul...
Nu stiu ei sa aprecieze...
Eu as alege prima varianta dar sa fim seriosi nici prea horror sa nu arate dc? pentru ca daca esti cu fata. cum sa spun BUNA RAU dar nu ii prea merg rotitele ce poti face cu ea te uiti la formele ei dar nu poti purta o discutie, tu vorbesti ca boul si ea ce face isi face parul^_^