| lSarcastiquel a întrebat:

Intrebare pentru baieti( insa pot raspunde si fetele cu propriile păreri):
Intr-o relatie conteaza liceul unde te afli? Baiatul de care imi place se afla într-un Colegiu National, top 3 pe judet, iar eu într-un liceu de mijloc, mai simplu. Credeti ca asta contează?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La varsta de liceu baietii mai degraba se uita la formele fetelor, decat la mintea lor sau la situatia lor sociala/materiala.
Sunt dornici de experiente si de trofee... cat mai multe!
Fetele sunt cele care cauta un baiat cat mai bine situat, sa asigure viata cat mai buna viitoarei familii si - in special - copiilor care urmeaza.

| UzOm a răspuns (pentru Bula):

Meriți titlul de expert.

| whatevernvm a răspuns:

Posibil. E cam aiurea daca tu esti intr-un liceu bun sa-ti zica altul ca e intr-unul nasol, fara sa vrei gandesti ceva aiurea despre el si te simti aiurea

| RAY a răspuns:

Cel mai mult conteaza aspectul fizic, daca il atragi sexual te va dori daca nu asta e, in general barbati sunt in relati cu femei cu un iq mai mic ca a lor iar invers femeile inteligente prefera barbati mai inteligenti ca ele

| CuriousStuff a răspuns:

Exista oameni si oameni, nu poti generaliza nimic legat de oameni. Unora poate le pasa si asta, majoritatii probabil ca nu ne pasa. Liceul nu spune mai nimic despre tine in cele mai multe din cazuri. Dar sunt si oameni care cred ca daca esti la un liceu cu o reputatie mai rea esti mai inapoiat mintal.
Iti spun asta pentru ca eu am terminat un liceu sportiv, nu chiar printre ultimele din judet, dar oricum in partea inferioara a clasamentului. Si stiu cum ne priveau unii oameni "da, aia de la sportiv stiu cu mingea si atat, nu ii duce capul la mai mult". Dar totusi, eu si alti colegi, atata mai mari cat si mai mici suntem la facultati de medicina, drept, automatizari si calculatoare. Da, fiecare padure cu uscaciunile ei, au fost si elevi care nu si-au luat bacul, sau au ramas repetenti, dar sincer, cred ca asta se intampla si la licee de top. Asa ca nu generaliza, sunt oameni si oameni, si liceul nu spune mare lucru despre o persoana.
Concluzia: Depinde. Cel mai sigur raspuns il afli daca il intrebi pe acel baiat.

| RandomStudent a răspuns:

Atata timp cat va iubiti, nu cred ca se pune problema de liceele la care invatati.

| WorkHardRO a răspuns:

Nu, in general voi fetele sunteti astea cu 'vai e de liceu prost, nu am ce cauta cu el' Pe noi nu ne doare, daca ai fund fain, se iarta.