| miru2012miruna a întrebat:

Intrebare pentru baieti :
m-am intalnit recent cu un baiat care a insistat de cateva luni sa ne vedem, am stat aproape o ora. el avea antrenament la baschet si nu putea sa stea mai mult. nu am fost prea vorbareti si zicea ca poate la urmatoarea vom fi. deci mai vrea sa ne vedem nu? au trecut 2 zile de cand ne-am vazut dar nu am mai vb pe mess. poate are probleme sau nu stiu voi ce ziceti? asteapta sa fie el bagat in seama?

Răspuns Câştigător
| Alessya90 a răspuns:

Sincera sa fiu si eu ma aflu in aceeasi dilema. Si eu am vorbit cu un baiat pe facebook iar el a insistat sa ne vedem. Ne-am vazut, si noi am stat cam o ora la intalnire, iar in ziua urmatoare m-a sunat o data. Asta s-a intamplat saptaman trecuta, iar de atunci nu am mai vorbit. El a spus ca vrea sa ne mai vedem. Nu stiu nici eu ce sa iti spun mai exact. Cred ca vrea sa va mai intalniti daca te lace cu adevarat. Daca el nu are curajul sa inceapa o discutie cu tine, incepe tu o conversatie cu acesta pe mess. Sper ca te-am ajutat. :*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca e vorba de curaji.
Daca un baiat te place, oricat de timid ar fi, te va baga in seama.
Poate si-a dat seama ca nu aveti nimic in comun si relatiile la el se bazeaza pe comunicare happy. Si nu a dat vina pe emotii pentru cursul discutiei ci pe compatibilitatea dintre caracterele voastre.

| Viorel_Baa_Nu_1981 a răspuns:

Poate este timid baiatul
cauta tu subiecte... incurajeazal