Dc sa ma deranjeze... poate ii plac foarte mult blugii aia.si apoi daca sunt curati de ce ar fi o problema? Nu haina face pe om...si eu ador o pereche d blugi:X
Nu mi-ar păsa câtuşi de puţin.
Dacă mă interesează cineva, mă interesează persoana ei nu vastitatea garderobei.
Salut.
Nu cred ca m-ar deranja, nu ma intereseaza vitrina, ci doar ce-i dupa ea. Dar, de ce te duci in aceeasi blugi? Cumva ca-ti place cum iti vine funduletul in ei si nu doresti sa-i schimbi deloc ca ti se pare ca esti cool si sexy?
Daca respectiva fata are o situatie financiara mai precara, nu m-ar interesa deloc. Dar daca stiu ca n-ar avea niciun motiv si as observa-o mereu in aceleasi haine, probabil mi-as pune un semn de intrebare. Asta e-un detaliu de igiena, fiindca in blugii aia tot schimbi mediul: scoala, restaurant, etc.
Mai gasesti perechi asemanatoare, cu prima ocazie cu care o dezbraci ii furi blugii si ii dai altii
Ma e destul de urat pentru o fata sa vina cu aceeasi pereche de blugi. Parerea mea. Eu una sunt destul de obsedata de chestia asta, sa nu ma imbrac la fel mereu . Stiu ca te simti f bine in ei si ceilalti blugi parca nu`ti mai plac, dar incearca si cu altii. Pentru baieti da mai bine cred.
Stilul pe care-l adopti este pentru baieti nicidecum pentru o fata
Inteleg ca vreti sa va simtiti comod dar nu degeaba vi se spune sexul frumos.
Pai
1 tu esti fata aia, nu
si 2
dc nu`ti schimbi blugii?
ma, acum nu e un capat de tara, dar macar 3 zile cu unii, 2 cu altii(asta la scoala)