| sosetutzaaa_3582 a întrebat:

Intrebare pentru baieti:v-ati desparti de o fata daca ati vazut niste filme in care s-au despartit cei doi? eu am 12 ani si prietenu meu face 13 si suntem de 2 luni azi facem 2 luni. dar el s-a despartit de mine ieri. zice ca e pentru noi, ca mai bine suferim acum decat mai tarziu. dar noi ne iubeam ffff mult, acum voi veti zice ca e prea devreme

Răspuns Câştigător
| TeIubesccc a răspuns:

Sunt fata, dar tot iti voi raspunde. Parerea mea e ca daca te iubea nu te lasa dintr`un motiv atat de stupid. Ori si-a ascultat prietenii ce ii spuneau sa te lase, ori a preferat sa te lase pe tine pentru una "mai buna" oh go on. sad
Dar lasa ca va realiza ce a facut si se va intoarce;; ). Daca nu acum. poate mai incolo, dar o va face.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu cred ca s-a gandit ca sunteti prea mici pentru o relatie serioasa sau poate ii place alta si ti-a bagat o stramba sa scape de tine.

| vladmR a răspuns:

Cel mai probabil ii place de alta, sigur ti-a zis "nu vreau sa mai discut despre asta".

| emooo a răspuns:

Asculta daca tea parasit înseamna ca a văzut alta mai misto de cât tine, dar sa stii ca eu sunt disponibil. id de mess al meu e antonio.carbarau pa scumpo

| ArQ12567 a răspuns:

Poate si-a gasit pe altcineva sau nu il mai lasa parinti lui sa fie cu tine mai stiwinking Funda?

| sosetutzaaa_3582 explică:

Va rog fara mistouri

El a zis ca o sa ramanem prieteni oricum si eu am vrut o pauza...si a zis ca poate dupa cativa ani iar vom fi...l-am intrebat daca si-a gasit alta si a zis ca nu

Ms mult antonio...dar acum as vrea sa stau singura...

| cosmin93 a răspuns:

Daca iubesc pe cineva cu adevarat nu ma pot desparti de persoana iubita deci asta inseamna ca nu tea iubit