| alexa_4370 a întrebat:

Intrebare pentru baieti : Va deranjeaza cand actuala voastra prietena incearca sa afle de la voi despre relatia anterioara?

Multumesc!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da punete in locul lui

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Da ma simt asa aiurea, nu-s in largu meu, deci da ma deranjeaza!big grin

| Bacemi a răspuns:

Nu ma deranjeaza dar ar trebui sa inteleaga daca nu vreau sa dau prea multe detalii. Nu sunt genul care sa ii spun ca fosta iubita facea nu stiu ce, imi placea pentru ca. Sunt chestii care nu pot decat sa puna plumb in relatia noastra pentru ca ea va tinde sa faca o comparatie cu fosta. O comparatie care nu isi are rostul. Poate sa ma intrebe de exemplu cat a durat cea mai lunga relatie, ce diferenta de varsta a fost intre mine si partenerele de pana acum si alte chestii de genul. Dar nu ma apuc sa ii spun acum ce mancare preferata avea fosta, daca ii placea mai mult la mare sau la munte si alte chestii de genul. Multe din chestiile astea sunt superficiale si chiar nu are rost sa vorbesti despre ele. Important este ca ea sa isi dea seama ca daca sunt cu ea inseamna ca e mai buna decat altele si ca probabil daca o plac inseamna ca nu a facut niciuna din greselile facute de fostele iubite.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu, in schimb cand ma ametesc incep sa povestesc prea mult si fara sa ma intrebe. Cum se spune in popor, imi tai singur creanga de sub picior. Dar sa stii un lucru: doua relatii nu sunt la fel si nu trebuie sa te temi ca vei fi o victima - ai incredere si grija doar sa nu ignori probleme ce devin vizibile. Dar nu strica o relatie cu paranoia inutila.

| Zenithf a răspuns:

De acord cu @bacemi, sunt lucruri legate de foste despre care pot sa vorbesc linistit, altele care nu au rost sa fie pomenite si altele care m-ar deranja sa vorbesc despre ele. thinking

| Goofy77 a răspuns:

Nu vad dc ar deranja pe cineva?

| danco a răspuns:

Depinde, anumite chestii se spun, altele nu e cazul. Oricum actuala nu ar trebui sa bazaie baiatul cu intrebari d'astea enervante.

| fabiola a răspuns:

Daca stii sa fii diplomata, daca nu insisti cu intrebarea in fiecare zi, daca stii sa gasesti momentul cand poti intreba -vei obtine ce-ti doresti!