Iti explic eu ca fetele o sa zica ca asa le place, dar nu o sa stie sa-ti zica si de ce. Pentru ca ele sunt facute sa fie atrase de barbati puternici, stabili, bazati, iar astia sunt cam rai, mai nestatorinici, nesufletisti. Adica astia in trecutul indepartat erau capabili sa apere familia, femeia, sa nu le ia altii mancarea si restul. Asa ca au fost adaptate sa fie atrase de din astia, de barbati ale caror figura inspira aceste trasaturi masculine, iar cum astea vin la pachet cu.indiferenta, rautate, mistocareala, nestatornicie, de aia le place de din astia fara sa vrea. Unu care e atent si grijuliu nu are caracteristicile masculine dure, iar creierul femeilor nu ii valideaza ca barbati atractivi, figurile lor nu inspira trasaturile alea, asa ca..aia e. Ca dovada ca nici lor nu le convine, dar nu ele aleg de cine sa fie atrase!
Adica cu alte cuvinte sunt atrase de aia ai dracu fara sa vrea, ca doar aia ai dracu in trecut isi faceau treaba pentru ce aveau nev femeile, si deci ele trebuia sa simta atractie pentru acel tip de barbati pentru perpetuarea speciei.
Ce preferi, sa te duci singura la un botez in familie si sa se uite toti la tine ca la urs ca nu mai esti asa de tanara si nu esti in stare sa iti gasesti un baiat cu care sa ai o relatie
sau sa te duci cu unul de care te desparti a doua zi, dar or sa zambeasca toti si o sa te felicite
deci, atat timp cat nu gasesti baiatul potrivit, orice chestie de complezenta e mai bine decat nimic
Pai altfel "rade" prietenele de ele. "Ahaha, ce-ai facut fa, nu te intelegi bine cu ala? Ahaha."
Pe Facebook/Instagram si afara din casa trebuie sa dea bine relatia ca altfel... e jale. A, si trebuie sa ai neaparat relatie, ca singura e si mai jale. "Ahaha ce-ai facut fa, n-ai gagic? Saraco!"
Logica fetelor : 1. el e indiferent dar are patratele e frumos, e bun
2.ce baiat cuminte si romantic, dar e cam uratel.
oricum toti vrem un partener cat de cat atractiv dar faza e ca unele fete sunt. FOARE FOARTE pretentioase
E normal sa fii cat se poate de pretentios. Ai nevoie de cineva pe care-l vezi perfect, nu doar bun. Cat timp ii gasesti minusuri, nu e aleasa/alesul.
Adevarat
Pai si atunci? Ca ziceai ca-s prea pretentioase, dar esti de acord ca asa trebuie sa fie.
Eu ma razgandesc din 10 in 10 minute LOL
Eu sunt! Pup
Nu cred ca se ascund, doar ca probabil esti tu asa:
https://imgur.com/a/mIaVRX7
Deniiidk întreabă: