Pretentii mari are partenera ta. cred ca e pe interes cu tine. iphone pentru sora sau tie ca altuia nu-i pasa de tine si la restul ieftineli ca nu e dubai tara unde stai
Aia profită de tine, vrea iphone 11, se vede ca e materialistă, nu se poate multumii cu un buchet de flori si o ciocolată? Nu, ea vrea brațară si telefon, sunt date naibii crvele astea.
Un iphone 11 e 37 milioane lei vechi, nu e proastă fata aia, stie ce sa ceară, tu ai fi daca il cumperi, ce varste ave ti voi doi?
Dar ea de ce nu si-a cumparat singura Iphone daca tot era dispusa sa iti cumpere tie?
Eu as merge pe bratara.
Din ce vad esti instarit. Ai grija sa nu fie interesata mai mult de bani. Eu m-as abtine de la cadouri de genul cel putin in primul an de relatie. Dar este alegerea ta. poate si ea e la fel de instarita si cadourile de genul asta sunt ceva normal.
Deci ea a vorbit cu tatăl ei sa comande 2 iphone-URI unul pentru mine unul pentru ea. Doar ca mama ei care e zgârcită a aflat de mișcare și l-a pus sa anuleze comanda și ea e suparata ca nu o sa mai primească acel Iphone pe care și-l dorește de 3 ani. Mi-a zis deja ca mi-a luat un cadou de 2000 de lei so nu vad dc nu ia-s lua și eu acest IPhone și sa o fac fericita pentru ca merita
Astea sunt cadouri foarte scumpe, mai ales IPhone 11, daca esti asa instarit incat sa iti permiti sa faci cadou asa ceva atunci asta e treaba ta, inseamna ca tu chiar tii la prietena ta, e un lucru bun, insa intrebarea e daca ea tine la fel de mult cum ti tu la ea, cadourile trebuie sa fie nepretuite, nu conteaza cat de scumpe sau cat de ieftine sunt, atata timp cat le oferi cu dragoste atunci valorea e infinita de asemenea, nu inteleg un lucru ori nu am citit eu corect, ori e ceva necurat la mijloc, ai spus ca si ea voia sa iti faca un cadou IPhone 11 corect? dar mama ei a fost impotriva acestui lucru, insa de ce isi doreste IPhone cand poate sa isi cumpere singura? adica din moment ce isi permite sa faca cadou IPhone 11, atunci automat isi permite sa isi cumpere si ea unul personal, adica stiu ca atunci cand iti doresti ceva iti doresti un lucru pe care nu ti-l permiti in mod normal.
Asta ma intrebam si eu, de ce nu si-a luat singura un telefon cat timp era dispusa sa il faca si cadou? Are prea multe probleme de logica toata povestea asta...
Deci ea a vorbit cu tatăl ei sa comande 2 iphone-URI unul pentru mine unul pentru ea. Doar ca mama ei care e zgârcită a aflat de mișcare și l-a pus sa anuleze comanda și ea e suparata ca nu o sa mai primească acel Iphone pe care și-l dorește de 3 ani. Mi-a zis deja ca mi-a luat un cadou de 2000 de lei so nu vad dc nu ia-s lua și eu acest IPhone și sa o fac fericita
Cel mai rau e cand iti ia Dzeu mintile...
Sigur, prietene, ia-i-le pe amandoua, iar la primavara o sa afli cum "nu e vina ta, ci a mea. Nu ma mai regasesc in relatia asta, imi pare rau." :))
Grea boala prostia. Cat de naiv sa fii incat sa nu vezi ca tarfulita doar profita?
https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY
Da frate cumpara-i un telefon modern sa il poata folosi sa vorbeasca cu alti barbati pe el, buna idee.
Aham si daca ea chiar isi dorea sa iti sumpere si tie un telefon iti lua nu ii pasa ce spune maicasa aia era o minciuna ca sa scape sa nu iti mai ia ea cadou
Ori faci misto ori chiar esti naiv si nu iti dai seama ca prietena ta profita de tine, kurwa
Eu de ziua mea am primit un buchet de flori, de la iubitul meu. si am fost foarte multumita. Prietena ta sigur va fi foarte multumită de oricare dintre alegeri. Dar ai grijă, să nu profite de tine, mie cel putin mi se par foarte scumpe. Ai putea totusi să te orientezi la ceva mai ieftin. Mai ales dacă faci cadourile astea cu banii parintilor. E aiurea. Nu stiu ce sa zic. mi se pare cam exagerat. Dar ma rog. Tu decizi. Noi doar ne dăm cu părerea. Ai grijă, oricum.