| vagabond a întrebat:

Intrebare pentru fete.

feteleor ce vedeti la fundul baietilor cand va uitati la el si ziceti: ahh ce cur bun are ala. laughing vreau sa stiu si eu

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Aiureli, nu am auzit asemenea exprimări, la fete serioase.

| MarianZuZ a răspuns:

rolling on the floor faceau ras de baieti rolling on the floor

| Plague a răspuns:

Omul are dreptate, foarte serios vorbind. Ma uit in ochii oamenilor mereu, si la femei (de la adolescente pana la persoane de 50 de ani) se uita la fundul altora cu un interes clar, desi nu multe au bunul simt sa recunoasca. E un fel de obsesie a lor, cum avem noi cu sanii (dar clar ca nu o sa gasiti prea usor vreo fata care sa recunoasca). Doar incearca, si pe strada, sa te uiti in ochii vreunei fete/femei care doar sta si se uita la oameni, sa vezi cat de des se uita la fata omului si cat de des la fund...o mare discrepanta intre ceea ce sustin si ceea ce fac happy. Mistere nerezolvate...altcumva nu am cum sa le zic x))

| alina_9433 a răspuns:

In primul rind ar fi normal ca o fata sa se uite intii si-intii la fata baiatului, iar mai apoi la alte parti ale corpului.Eu de ex.cind es cu prietena mea si cind vrem sa jucam la nervi la vriu baiat zicem fraza ''ehhhhhhhhh ce baietel si ce buca are big grin'' dar nu va ginditi ca suntem perverse, zicem asta doar cind n-avem ce vorbi tongue

| XxLorexX a răspuns:

O fata serioasa nu se uita la fundul unui baiat si nu foloseste o astfel de exprimare. Cel mai important lucru pentru o fata este caracterul baiatului. Nicio fata nu se va indragosti de un nesimtit arogant, indiferent de cat de frumos ar fi acesta. Nu stiu la ce fete ai auzit aceasta expresie, dar cu siguranta nu la niste fete serioase.

| Crucified a răspuns:

Habar n-avem...