La 18 ani am avut primul meu prieten.
Prima mea relatie a fost frumoasa.Am invatat multe de la elalaturi de el am invatat ce inseamna cu adevarat cuvantul"iubire".Am trecut prin multe impreuna, am intampinat multe piedici dar am rezistat si totul a fost bine.Am fost un an impreuna
.Un an plin de clipe, momente minunate.Mi-as fi dorit sa dureze la infinitv dar din pacate nu a fost asa
. La scurt dupa ce am implinit un an el a pus punct relatiei si fiecare a luat-o pe drumul lui
Am pierdut persoana care imi completa viata, persoana la care zambeam doar cand ii vedeam si ii auzeam numele
, persoana pentru care as fi fost in stare de orice
.
Au trecut 2 saptamani de la despartire dar niciodata nu il voi uita.Mereu va ramane in inima si in sufletul meu oricat mi-ar fi de greu
Povestea ta m-a facut sa plang
La 17. A fost relativ bine.Nu eram suficienti de maturi inca.Dar, frumos in rest.
Pai primul iubit serios l.am avut la 12 ani, el era mai mare cu 3 ani.am fost impreuna 2 luni a fost fff frumos, dar iti zic cu sinceritate ca nu a fost prima mea dragoste.nu e adevarat'primul iubit, prima dragoste'.de abia la 14 ani m.am indragostit in totalitate si sunt fericita.cat despre prima relatie, a fost ok, el mi.a deschis noi orizonturi si m.a invatat bineinteles ce este acela'sarut'.
La 16 ani. A durat 2 luni dar nu am tinut la el. Prima dragoste adevarata a fost pe la 19 ani
Prima relatie a fost la 12 ani si o luna. A fost cat de cat ok, dar nu prea ne vedeam. Nici macar nu ne-am sarut sau ne-am pupat... Sper ca stii diferenta dintre sarut si pupic. El era cu un an mai mic decat mine, si era mai timid. Nu a durat relatia decat o luna. Dar sincera sa fiu, a insemnat ceva pentru mine, dar nu chiar atat de mult ca relatia mea prezenta.
Ada_2475 întreabă:
anonim_4396 întreabă: