Nu sunt fata dar vreau sa spun ceva: Doar atat? Ma asteptam la ceva mai spectaculos...
Mai ar fi. pentru unele.eu as prefera pe plaja cu picioarele pe nisip si cu rochia uda... asta. nu ma incanta. nu as vrea sa fiu asa. as prefera o nunta normala.
Pai eu una mi-as dori si asa dar nu nunta conteaza ci cu cine o faci mai ales ca vei alaturi de el toata viata pun pariu ca aproape toate fetele si-ar dori o astfel de casnicie plina de bucurii, iubire, respect si nu in ultimul rand o familie foarte fericita SPER SA INTELEGI CE-AM VRUT SA ZIC!
Madaline realizezi superb aceste montaje.pentru. ca probabil te pricepi intr-adevar si muncesti mult la ele;))
Felicitari! Si te rog sa imi dai si mie numele acestei melodii care e pe fundalul montajului asta(fac referire la prima melodie in franceza) te rog frumos intr-un mesaj...http://madvideo.ro/silviu-si-daniela/. MS MULT!
Neah... mi-ar place cu mai multa actiune... e plictisitor
Mai bine era pe plaja, eu intr-o rochie mai simpla, el in pantaloni scurti.Sa fac nunta cu picioarele in mare (dar nu a noastra... undeva prin Spania sau Grecia ) si dupa sa mergem intr-o casa pe plaja si sa avem [parte de ceva actiune
Un singur raspuns este bun. voi spuneti ca vreti mai dinamic.mai cititi intrebarea odata si pe orma raspundeti...cate va doriti sa ajungeti asa? voi raspunde ti mai dinamic, cool