Asta inseamna ca "iubitul" acela sta cu tine doar ca sa se culce si sa se laude la ceilalti. nu mi-ar placea sa am asa poama la usa!
Fataaaa invata sa scrii ca de aici vorbesc baietii de tine. Iar despre ce ai intrebat totul e relativ, depinde de gusturi. Mie nu.
Nu este normal, ca el sa povesteasca intimitaile noastre.Nu as sta cu cineva care ar face asta!
Uite idul meu methesabry, Vreau sa vb ceva cu u. Nu vreau sa iti spun aici/
Nu,chiar nu mi-ar placea sa afle toti momentele intime si tot ce trebuie sa ramana intre noi.
Methesabry e idul meu. Vreau sa vorbesc ceva cu tine. Nu imi place sa las aici pe site.
Nu bag in lista id-urile celor de TPU.Da-mi un mesaj privat pe site, daca ai ceva de spus, ca am activat primirea mesajelor si de la juniori.
Si da si nu. Nu cred ca ar trebui lumea sa stie ce se intampla intre noi, totusi e ceva personal pe care doar noi le stim :d. Acum sa se laude. " Vai ce i-am facut iubitei mele " e altceva, unele lucruri se pot divulga altele raman doar intre noi :d. Parerea mea.
Uite idul meu methesabry vreau sa vorbesc ceva cu u.
Daca e ceva ce doresti sa-mi spui un mesaj privat...
Eu am 18 ani. methesabry este idul meu. Te rog sa il bagi. Vreau sa vorbesc ceva cu tine.
Pai spune-mi ce? Pe privat...
Nu.daca chiar iubesti acea fata nu e frumos sa te lauzi celorlalti cu lucrurile pe cate le-ati facut.Desigur unele lucruri poti vb. cu prietenii dar nu tot!
Nu pentru ca e stanjenitor, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca si noi fetele facem cam acelasi lucru.Nu povestim cu lux si amanunte dar nici nu putem tine in noi.
Lauuritha întreabă:
Change întreabă:
MiculFaraon întreabă:
Alejandra4785 întreabă: