| AtlantisMe a întrebat:

Intrebare pentru fete. V-ap lacea ca iubiti vosti sa se laude cu lucrurile pe care le-au facut cu voi?

19 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Ei se lauda cu ce nu au facut dar sa mai si faca - Doamne apara si pazeste

| Esperança a răspuns:

Asta inseamna ca "iubitul" acela sta cu tine doar ca sa se culce si sa se laude la ceilalti. nu mi-ar placea sa am asa poama la usa!

| carpediem a răspuns:

Fataaaa invata sa scrii ca de aici vorbesc baietii de tine. Iar despre ce ai intrebat totul e relativ, depinde de gusturi. Mie nu.

| Simona a răspuns:

Nu este normal, ca el sa povesteasca intimitaile noastre.Nu as sta cu cineva care ar face asta!hee hee

| AtlantisMe explică (pentru Simona):

Uite idul meu methesabry, Vreau sa vb ceva cu u. Nu vreau sa iti spun aici/

| Eღilia62 a răspuns:

Nu,chiar nu mi-ar placea sa afle toti momentele intime si tot ce trebuie sa ramana intre noi.

| AtlantisMe explică (pentru Eღilia62):

Methesabry e idul meu. Vreau sa vorbesc ceva cu tine. Nu imi place sa las aici pe site.

| Eღilia62 a răspuns (pentru AtlantisMe):

Nu bag in lista id-urile celor de TPU.Da-mi un mesaj privat pe site, daca ai ceva de spus, ca am activat primirea mesajelor si de la juniori.

| JustDeedee a răspuns:

Si da si nu. Nu cred ca ar trebui lumea sa stie ce se intampla intre noi, totusi e ceva personal pe care doar noi le stim :d. Acum sa se laude. " Vai ce i-am facut iubitei mele " e altceva, unele lucruri se pot divulga altele raman doar intre noi :d. Parerea mea.

| AtlantisMe explică (pentru JustDeedee):

Uite idul meu methesabry vreau sa vorbesc ceva cu u.

| JustDeedee a răspuns (pentru AtlantisMe):

Daca e ceva ce doresti sa-mi spui un mesaj privat... happy

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Clar nu! Hai sa se apuce sa zica cum ne-am? cum ar fi asta?laughingrolling eyes

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Apr cati ani ai?

| AtlantisMe explică (pentru SimonaNicoletaღ):

Eu am 18 ani. methesabry este idul meu. Te rog sa il bagi. Vreau sa vorbesc ceva cu tine.

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru AtlantisMe):

Pai spune-mi ce? Pe privat...

| regitzy a răspuns:

Nu.daca chiar iubesti acea fata nu e frumos sa te lauzi celorlalti cu lucrurile pe cate le-ati facut.Desigur unele lucruri poti vb. cu prietenii dar nu tot!

| AndreeaRa a răspuns:

Nu pentru ca e stanjenitor, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca si noi fetele facem cam acelasi lucru.Nu povestim cu lux si amanunte dar nici nu putem tine in noi.

| 000nina000 a răspuns:

Nu mi-ar placea.

| myky28vl a răspuns:

Normal ca nu...