| IngerG a întrebat:

Intrebare pentru fete: Voi ce faceti daca va place de un baiat si vreti sa fiti cu el?

6 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Eu cand am inceput sa ma indragostesc de un baiat si sa imi placa de el am inceput sa ii dau de inteles prin fapte si prin gesturi acest lucru.Am mai asteptat sa vad cum vor evolua lucrurile si in cele din urma mi-am luat inima in dinti si i-am spus tot ce simt pentru el si am avut noroc ca si lui ii placea de mine, si totul a fost bine.

| FemeiaPisică a răspuns:

Buna,

Sincer, mie cand imi place de un baiat incep sa zambesc aiurea, sunt mai fericita, devin mai generoasa si il intreb mereu daca are nevoie de ajutor in diferite probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea multe, prefer sa ma conving de sentimentele mele si sa mai astept un an - doi. Ar fi timp pierdut aiurea daca as sta cu el 3 luni doar ca initial a fost nu stiu ce flacare si scanteie care s-a consumat imediat.

| monstereye a răspuns:

Simplu... ma holbez la el si zambesc ca o proasta. Nu s-a intamplat inca deci... zic si eu asa. Dar daca tie iti place fa asa vorbeste cu el chestii care crezi ca l-ar interesa.

| BiancaaaO a răspuns:

Nimic. va trece intr-o saptamanawinking

| Meeela a răspuns:

Baga-te in seama cu el, arata-i ca-ti place. daca il ocolesti nu v-a avea de unde sa stie ca il placi