Fiindcă persoanele posesive sunt privite ca pe niște persoane rele, obsedate de a-si tine partenerul sub control complet, dar nu e așa...nu, doar paranoici!
Mai bine ti-ai trata tu problema. Gelozia, posesivitatea, paranoia si anchetele sunt elemente care nu fac decât sa distruga o relație. Daca tu nu realizezi ca nimanui nu ii place sa isi petreaca viața terorizat si dand explicatii si crezi ca o sa iti inteleaga cineva comportamentul aberant, înseamnă că ai o problema grava. Maine poimaine ii dai si o palma, ca ti s-a părut că s-a uitat nu știu cum la unu. Dar ea trebuie sa te inteleaga, ca asa esti tu. A gasi pe cineva la fel nu e o soluție. Decât dacă ești sado masochist. O sa traiti într-un continuu scandal.
Gelozia este o gravă problemă de cele mai multe ori. Fata cu care ești într-o relație nu este legată de tine cu cătușele și nici sclavă să facă tot ce îi zici tu, să nu mai vorbească cu prietenul x și y. Dacă o iubești, faci ce o face fericită, iar crizele tale și excesul de iubire dorit nu o vor ajuta.
Eu aș zice să îți faci o prietenă cât se poate de reală, în orașul tău.așa vei scăpa de singurătate cu siguranță și să te gândești mai mult la ea decât la prostia ta de gelozie. Relațiile la distanță nu sunt pentru geloși ca tine Relațiile la distanță nu prea țin în general.
Oricum, din câte văd nici nu îți dorești vreo schimbare, nici n-ai adus vorba că gelozia asta excesivă ar fi vreo problemă.
Având un partener la fel de gelos ca tine nu faci decât să pui sare pe rană. Ea geloasă, tu gelos = amândoi niște crizați. Evident că o să vă certați constant, mereu există lucruri care nu îți convin, mereu te trezești și spui " poate tu mă înșeli ".
Când nu ai încredere într-opersoană, nu ai încredere nici în tine de fapt. Ca să poți iubi, ierta, să ai încredere trebuie să faci toate astea cu propria-ți persoană
Când nu ai încredere în persoana iubită și îi reproșezi lucruri, o jignești în ultimul hal.
Cu asta am încheiat!
#NuGasescNumeLiber Mă gândeam eu... oricum, spuneai că așa pot da de psihopați sau obsedați, dar psihopate sau obsedate nu spune nimeni nimic? Nu prea ai cum să știi dacă nu ești ca mine, dar fete mai "ciudate" de astea îmi plac mie. Știu, sunt cam ciudat dar ăsta-s eu XP.
Mă gândeam eu... oricum, spuneai că așa pot da de psihopați sau obsedați, dar psihopate sau obsedate nu spune nimeni nimic? Nu prea ai cum să știi dacă nu ești ca mine, dar fete mai "ciudate" de astea îmi plac mie. Știu, sunt cam ciudat dar ăsta-s eu XP.
Nu prea ai inteles tu la ce ma refeream, dar ce ar fi sa vorbesti cateva luni cu cineva pe profiluri false cum ai zis tu, apoi sa afli ca e vreun pedofil de 40 de ani? Esti baiat, daca erai fata era si mai periculos, eu zic sa nu mai incerci asa ceva.
anonim_4396 întreabă: