Pai daca isi petrecere mai mult timp cu prietenii si nu cu tine cad poate ar trebui inseamna ca-i face mai multa placere sa stea cu ei decat cu tine nu? eu asa vad asta...libertate da are si el nevoie insa daca-i oferi de la inceput fara sa il sufoci acum uite rezultatul stai de vorba cu el si explica-i sa isi faca timp si pentru tine.propune-i sa iasa de 2 ori pe saptamana [de exemplu] cu baietii daca nu vezi schimbari[intre timp nu-l mai cicali si prefa-te ca nici nu ati vb despre asta] vezi-ti de drumul tau si lasa-l pe el cu baietii ca doar asa-i place...sorry
Nu isi petrece tot timpul cu baietii, pentru ca e la facultate in oras cu mine. Pe ei ii vede doar cand merge acasa o data la 2 saptamani, dar atunci e cu ei cam nonstop.
In vacanta insa, a fost aproape in fiecare noapte cu ei, in cluburi.
Da nu ma deranjeaza ca iese cu ei, pentru ca isi petrece majoritatea timpului cu mine si la facultate tot impreuna suntem, doar ca...ma gandesc nu o fi prea mult.
Sau prietenii lui nu-s cam nepotriviti de iesit noptile in cluburi.
Acum nu pot eu sa-i aleg prietenii, dar nu stiu daca siºa luat el lumea in cap sau mi se pare mie.
Daca il sun sa vina la mine, desi are programat cu prietenii, nici nu se pune problema sa nu vina.
Ies si eu cu ei, dar asa sa stau in gura lor cand sunt numai baieti nu. mi place si nu mai ies.
Da totusi nuºi un pic pueril sa bati cluburile si barurile toata ziua? Asa ma cam pune pe mine pe ganduri. Sportu asta cu prietenii numit cluburi si baruri.
@Anca, eu tin minte ca ai mai pus unele intrebari de genul. Nu sunt nici iubita nici sotie dar iti spun parerea mea.
In primul rand relatia voastra dureaza de ceva timp si nu prea poti sa zici acum STOP avand in vedere toleranta ta de pana acum. In legatura cu prietenii lui, nu poti sa ii alegi tu, i-a ales el in timp si trebuie sa accepti, lucru pe care l-ai si facut dupa cum ai zis desi nu sunt pe placul tau.
Iesirile lui cu baietii fii sigur ca nu sunt de baieti care se duc in baruri si discoteci si canta Sonata lunii si se imbratiseaza de emotie. Se duc sa se distreze si in distractia aceea intra si fetele intr-o oarecare masura. Poate ca iubitul tau nu se duce cu gandul acesta dar ceilalti cu siguranta da asa ca o fata, doua macar tot vor fi in peisaj, poate chiar pe genunchii prietenilor lui. Oricarui baiat ii place sa flirteze, cum de fapt si femeilor, poate voua chiar mai mult uneori. Fii sigur ca si el o sa flirteze cu una din aceste femei. Ideea e daca face mai mult de atat sau nu.
Tu ar trebui sa il cunosti mai bine. Spuneai ca il stii de inainte sa fie cu tine si era si el asemenea prietenilor lui. Gandeste-te daca iesirile acestea sunt pentru a-si aminti de '' vremurile bune '' sau pentru a nu - si dezamagi prietenii pe care ii stie de ceva vreme.
Avand in vedere ca renunta la orice plan pentru a fi cu tine si spui ca te bucurii de toata atentia lui cand nu e cu ei nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.
Se poarta frumos cu tine, e atent, vine mereu acasa si asta conteaza. Fii sigur ca multe fete au avut iubiti sau soti care le-au inselat dar s-au intors acasa si asta a contat. I-au putut determina prin comportamentul lor sa formeze o familie.
Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Poate te inseala intr-o seara, se ia prea mult cu gluma, vede o fata foarte frumoasa, poate exagereaza cu bautura, o face. Important e ce face dupa. Atata timp cat se intoarce la tine si simti ca te iubeste nu ai de ce sa iti faci griji. Se mai intampla si astfel de lucruri. Important e ca daca esti cu el a realizat ca insemni ceva pentru el si nu poate renunta la tine. Poti fi fericita.
Nu prea e buna treba asta. E normal sa iasa si cu prietenii, dar la o bere, la un meci daca e microbist, dar asta nu inseamna in fiecare seara si mai ales sa umble prin cluburi pana dimineata. Acum sunteti doar prieteni, daca apare obisnuinta si daca o sa va casatoriti e posibil sa procedeze la fel.Eu sunt casatorita de 35 de ani si sotul meu mergea la o bere cu colegii dupa terminarea programului dar statea cel mult 2 ore si asta nu se intampla zilnic. Cat am fost prieteni nu am locuit impreuna dar in fiecare zi ne intalneam, mergeam la un film, la teatru, sau pur si simplu ne plimbam prin parc, stateam pe o banaca. Poate erau alte timpuri, amandoi aveam serviciu si nu ne permiteam sa pierdem noptile.
Cand iese in gasca iese si la agatat. daca te-ar iubi, nu ar iesi cu ei ci cu tine. o face din orgoliu fata de anuraj sa nu zica aia ca e la papucul femeii, si in cazul asta trebuie sa lamuriti problema, ca santeti un cuplu. daca vrea poate sa-i aduca pe ei acasa, pentru a fi cu ei mereu.eu nu mai ies de mult cu amicii, ca prieteni m-am lamurit cat imi e fiecare. dar preocuparile noastre erau...barul.asa caaaa am renuntat.doar din intamplare din an in paste. dar nu noaptea si doar pana ne ciugulim in ideea ca, mai trebuie si cate una de asta.bineinteles ca a doua zi regretam amarnic scaparea noastra. ne e rau.si sotiile ne inteleg si ne ajuta.mai rau va trebuie.deci evitam. dar prietenul sau sotul tau are scapari mari crede-ma.
Al meu nu iese destul, eu ii il trimet dar vrea sa stea pe capul meu . anul trecut a iesit fara mine de trei sau patru ori si a venit acasa dimineata, nu ma interesaza ora la care vine deoarece cunosc prietenii lui si stiu ce fac ei cand ies. locuim intr-un oras mic in care toti ne cunosc, daca ar face ceva ziua urmatoare as afla.
cand eram doar iubiti, si nu locuiam impreuna chair nu iesea fara mine, iesea doar cand afla ca eu ies cu fetele.
intr-o relatie chestia cu iesitul trebuie sa fie decizia amandurora, daca te deranjeaza vorbeste cu el, explica-i ca vrei sa stai cu el mai mult timp si ca nu vrei sa iasa pana tarziu.
Vrei sa-ti raspund din postura de crai sau om la casa lui?
La mine in relatie, om serios ce sunt atat timp cat am ales ca o femeie sa-mi fie alaturi, nu sunt de acord ca sa o las acasa si eu cu prietenii sa ma distrez. Iesim impreuna intr-un cerc de prieteni comuni. La o tarie cu prietenii ies foarte rar, o data pe saptamana, cand sunt singura acasa si ma plictisesc. Eu si iubita mea avem locuri de munca diferite si nu prea nimerim zilele libere, ca sa le petrecem impreuna.
Da ies si eu uneori cu el si prietenii lui. El nuºmi zice sa nu ies cu ei.
Si nu iese zilnic cu ei, decat atunci cand merge acasa.
In rest e la facultate in alt oras.
Si aici nu prea are prieteni, doar colegi - de care nu s-a prea apropiat, si pe mine.
Nu. mi imaginez ce pot face ei pana dimineata prin baruri si cluburi. Nu stiu daca ies la agatat sau nu.
Cert este ca, imi da mesaje in timpul asta, ma suna de cateva ori. Deci nu uita complet de mine si se imbata.
Nu prea e cu bautura. Da el se justifica ca e primul an la facultate si dintr-o data isi vede prietenii mai putin, iar atunci cand merge acasa vrea sa iasa mult cu ei ca si asa se vad rar acum.
Nu ma deranjeaza f mult pentru ceea ce face, decat ca mi se pare ceva copilaresc sa ies barurile si cluburile asa noapte de noapte cand esti cu prietenii si mi-ar placea sa aiba si el alta ocupatie cu ei. Io stiu un hobby ceva!
Anca azi imi aduceam aminte de vremurile din facultate: Ce bine era in facultate odata, cu tigari si vodca la bucata
Rupeam si noi atunci. E bine ca el merge doar in timpul liber. Noi eram zilnic. Bodyguarzii ma cunosteam, eram prieten cu toti. Intr-un timp, bunicul imi interzise sa mai intru in club, dar ma duceam la straini. La cluburi avem masa rezervata Nu trebuia sa stam la rand. Cati bani aruncam... Asa eram si noi, dar agatam, nu ne uitam ca prostii.
Pe urma in SUA, aveam niste colegi si mai betivi. Turnau aia bere pe gat, in loc de apa. Beam vinul cu borcanul. De la noi din camera iesea un fum, de zici ca era incendiu Fumam ce gaseam, dar numai la cursuri nu eram prezenti Prostituate, colege din facultate, muzica, dans, dezordine, nebunie, cam asta era in apartamentul meu. Ce viata! Pusca si cureaua lata, ce curvar eram odata
Asa e la facultate. Anii de aur Gigolo mai e prietenul tau. Tu chiar crezi ca se duce sa piarda timpul? HAHAHA Sa fim seriosi!
Buna! iubitul meu iese fff rar cu prietenii lui, cel mult de 2 ori pe luna.
In legatura cu prietenul tau, ce pot sa spun este ca "cine se aseamana se aduna" si in mod normal dupa ce si-a gasit o iubita nu ar mai fi trebuit sa aiba comportamnetul asta. Una e sa te intalnest cu niste prieteni cu care sa ai ce sa vorbesti si alta e sa iesi cu niste prieteni care nu fac altceva decat sa bea si sa se uite dupa tot felul de tipe si sa incerce sa :le agate" asa cum zici si tu.Nu sunt de acord cu ce face el, parerea mea e ca ar trebui sa vb cu el
Acum e plecat acasa de marti si eu am ramas aici.
Am vorbit aseara cu el, pe la 3 dimineata el era printr-un club. Imi tot trimitea mesaje ca acum am ajuns, sta de povesti etc si acum plec.
Dupa aceea m-a sunat cand a ajuns acasa si am avut o discutie care nu i-a prea convenit, nu doar legat de chestia asta.
El urma sa vina maine, dar i-am zis aseara : @Daca nu vii sambata, duminica cand ai sa vii, nu mai ai loc la mine.
Si azi de dimineata nu vroia sa imi zica daca vine azi, sau ramane cum a vrut el, pe duminica.
M-a sunat insa cand a plecat de acasa, ca in cateva ore ajunge.
Si-a dat si el seama ce pierde probabil, ca ma stie ca atunci cand vorbesc serios, e jale.
Acum ce sa zic. o sa am o discutie cu el, maine eventual ...ca nu vreau sa-l iau la intrebari de cum ajunge. Oricum am discutat pe tema relatiei noastre si ieri si i-am zis ca vreau sa facem niste schimbari si sa ne hotaram daca continuam sau nu. Ca nu suntem nici in carutza nici jos in momentul de fata.
Pretenii lui il pot influenta foarte negativ si daca s-a nimerit vreodata sa-l suni si sa va certati cand erau si ei in preajma da-ti seama ca il tin toata noaptea doar sa stie ca tu stai si il astepti.Am avut si eu momente din astea, sunt neplacute dar s-a umplut paharul si am renuntat pentru ca eu vroiam ceva serios si nu se merita sa-mi fac nervi pentru el, atat timp cat nu-i pasa ca eu fac mii de ture prin casa asteptandu-l si imi faceam griji imi dadea de inteles ca insemn prea putin pentru el
Sotul meu iese dimineata la cafea cu baietii in timp ce eu sunt in mall cu fetele.Am invatat ca fiecare are nevoie de spatiul propriu.Seara iesim la plimbare cu catelul si copilul. Facem asa incat sa ne fie bine. Daca ii dai voie asa va face mereu. Ii va fi greu sa inteleaga mai tarziu de ce nu mai esti de acord.Bate-ti capul acum decat mai tarziu cand va fi prea tarziu.
In postura de iubita, ceva de genul a fost si la mine la inceput desi exista unele discutii inca si acum. incearca ca atunci cand el iese cu baietii sa iesi si tu ci fetele sau sa ii zici sa stea cu tine in aceea seara nu cu baietii...incearca incetul cu incetul pentru ca daca ii zici in fata o decizie radicala s-ar putea sa te lase cu buza umflata:-s.bft!
anonim_4396 întreabă: