| Caliopia63 a întrebat:

Întrebare.
Voi cum ați percepe o familie ce nu iese în evidenta? O familie ce nu își fac neapărat prieteni,nu ies în orășel (ca e un orășel mic) la terase la bârfe,nu sunt genul sa își facă relații interumane cu vizite,cumetrii,petreceri,grătare ci pur și simplu își vad de ale lor,dau bună ziua,muncesc, interacționează cu oamenii pentru treburile de zi cu zi sau prin interacțiunea de zi cu zi și în rest își vad de ale lor?
Eu cu sotul meu suntem genul acela de familie. Locuim în orășelul unde am copilărit la bunici în jur de cam 5/6 ani dar suntem noi și copilul,ne place liniștea,ne place sa fim la noi acasă sau sa ieșim dar pe distante mai lungi, nu ne plac neapărat bârfele sau chestiile de genul.Sotul mai interacționează cu lumea fiind cu munca și etc, iar eu când mai ies cu copilul dar nu suntem genul acela de oameni pe care ii cauta ei.In general cei din jurul nostru fac bisericuțe,grătare,consuma alcool,ies la bârfe la bar,fac nunti, petreceri cu mulți nași sau domnisori/domnișoare de onoare etc.Noi și la nunta vrem restrâns cu nași și cei apropiați pentru ca suntem mai anxioși și ne-am făcut reputație de ciudați, și ca oamenii nu vor sa interacționeze cu noi ca suntem ciudați.Vi se pare a fi ciudat dacă nu intri în efectul de turma?

5 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu, dimpotrivă voi vă trăiți viața cum doriți.

| angelsforever a răspuns:

Nu e ciudat deloc. Sunteti o familie perfect normala. Atat timp cat nu furati, omorati oameni sau faceti alte chestii ilegale, nu sunteti ciudati. Sunteti doar putin diferiti fata de familiile tipice care au multi prieteni, se duc la nunti, dau sute de lei pe iesiri in oras etc., ar trebui sa te gandesti ca tot ce conteaza e iubirea pe care o ai pentru familia ta si ei pentru tine. Daca nu exista iubire si armonie intr-o familie, atunci aia nu poate fi numita o familie normala.

| gabicoo a răspuns:

Într-o țară de dobitoace și cocalari voi reprezentați acea picătură de normalitate. Respect.

| 1onur a răspuns:

Eu vă felicit că sunteți o asemenea familie, fiindcă sănt extrem de puține și extrem de rare famili ca voi care nu fac altor oamenii, probleme...

Nu sunteți deloc "ciudați", reprezentanții o familie normală! educată și cu demnitate Adevărată și principiile unei famili reale.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare om (sau cuplu) au prioritatile lor in viata si daca voi nu sunteti genul care sa cheltuiti inutil pe iesiri afara sau pe prieteni, atunci este doar decizia voastra, dar asta nu va face neoameni sau ciudati, doar un cuplu retras cu principii bine stabilite si urmate.
Nu as putea spune ca-i rau, atata vreme cat voi a-ti ales sa fiti fericiti si protejati in acest fel de rautatile lumii, probabil contand pe familiile voastre (parinti, frati, surori) mai mult decat pe prieteni si anturaje, avand alte valori in viata decat au majoritatea.
Sa fiti fericiti impreuna, sa va faceti familia voastra cu copilasii vostri, ca la sfaristul zilei va aveti doar unul pe celalat.