Pai fiti voi ok, puteti sa si sariti peste nunta. Ca sa va mentineti reputatia, nu de alta! P.S. Pentru a avea o viata linistita si fara batai de cap ca in cazul de fata, recomand sa va mutati catre un oras mai mare...
Într-o țară de dobitoace și cocalari voi reprezentați acea picătură de normalitate. Respect.
Din păcate unora li se pare normal doar dacă iesi in grupuri,faci grătare,iesi cu mașinile,mergi la baruri, bârfe.
Nu vrau sa sune ca și cum as judeca, dar cine a spus chestii asta despre noi pentru mine oricum nu era un exemplu de urmat, dar se pare ca pe alții ia făcut sa creadă la fel.
Bine, prin zona mea se mira dacă vad doi oamni ca se țin de mana si ii analizează sa vadă dacă sunt din zona noastră ca li se pare ciudat sa vadă un cuplu asa.
Acesta este felul vostru de a fi. La ce te preocupa ce cred altii? Va este bine? Sunteti fericiti? Foarte bine. Lasa "gura lumii" ca nicipamantul n-o astupa
Mi se pare trist. Inteleg sa puneti pret pe intimitate si liniste, dar pare ca va izolati de lume si sa vedeti totul alb negru. Oamenii din exterior sunt rai, pentru ca ies, petrec, se duc la bar. Noi suntem sfinti daca ne vedem de ale noastre si ne ascundem in cuibusorul nostru. Incercati sa vedeti lucrurile astea cu o alta lentila. Putina socializare nu va face rau. Inteleg ca nu aveti lucruri in comun cu unele persoane, nu aveti acelasi valori, perfect de inteles, dar trebuie sa fie cineva in satul ala, fara barfe si lucruri de genul. Nu toti sunt rai asa cum ii vedeti voi.
Sa stiti ca afectati si copilul in acest fel. Copiii se simt foarte bine sa isi vada parintii sociabili, deschisi, nu salbatici. Nu cred ca v-ar face placere sa va vedeti copilul inchis in camera, sa nu ia contact cu lumea din exterior, pentru ca asa au fost invatati.
Interactiunea umana este esentiala pentru dezvoltarea personala, sanatatea mentala, etc etc.
Puteti sa va duceti la un gratar, mai iesiti din rutina. Nu aveti o viata doar sa munciti si sa dormiti. Viata se traieste
In vremurile de azi nu ati avea nimic de castigat daca ati urma turma. Au fost niste momente cand aducea ceva sa fii in gloata dar s-au dus ( vorbesc de anii '90 deci s-au dus demult ). Traiti-va viata asa cum vreti, in cercul restrans al familiei si prietenilor apropiati!
Nu e ciudat deloc. Sunteti o familie perfect normala. Atat timp cat nu furati, omorati oameni sau faceti alte chestii ilegale, nu sunteti ciudati. Sunteti doar putin diferiti fata de familiile tipice care au multi prieteni, se duc la nunti, dau sute de lei pe iesiri in oras etc., ar trebui sa te gandesti ca tot ce conteaza e iubirea pe care o ai pentru familia ta si ei pentru tine. Daca nu exista iubire si armonie intr-o familie, atunci aia nu poate fi numita o familie normala.
Eu vă felicit că sunteți o asemenea familie, fiindcă sănt extrem de puține și extrem de rare famili ca voi care nu fac altor oamenii, probleme...
Nu sunteți deloc "ciudați", reprezentanții o familie normală! educată și cu demnitate Adevărată și principiile unei famili reale.