| claudia_5508 a întrebat:

Intrebarea mea? de fapt e mai mult o nelamurire...prietenul meu pleaca dincolo ma intreb cum va fi fara el.mai ales ca pleaca pentru mult mult timp.

Răspuns Câştigător
| Christinne a răspuns:

Buna. Daca pleaca va trebui oarecum sa iti schimb putin stilul de viata, trebuind astfel sa ai parte de mult mai multe activitati, si cum va fi fara el vei afla. Despartirea de persoana iubita este cea mai dureroasa, insa este o incercare buna pentru amandoi sa aflii daca el e alesultongue
Si cum va fi fara el...va fi groaznic la inceput. Oricum, daca va iubiti cu adevarat veti avea puterea sa mergeti pe drumuri diferite perioada astahappy Succes.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

La inceput va veti cauta zilnic, apoi aceste cautari se vor rari si ar fi pacat sa va despartiti, asta s-a intamplat in cazul meu.Am iubit amandoi enorm, ne era dor unuia ce ceiluilalt, am locuit un an impreuna si ne-am separat.
Bineanteles, au mai fost si alte lucruri, nu foarte importante insa, ochii care nu se vad...se uita, din nefericire.
Nu am crezut in asa ceva, dar viata mi-a demonstrat acest lucru.
E pacat sa va desparta atatia km. e pacat sa nu va bucurati ACUM de clipele frumoase.Sa copilariti ACUM, sa va stiti unul altuia asteptarile ACUM, sa va cunoasteti bine ACUM, nu mai tarziu.
E posibil sa ajungeti sa nu va cunoasteti suficient, si va veti trezii, peste cativa ani ca nu va mai recunoasteti si sa va paara rau de timpul pierdutsad.
Eu va doresc din suflet fericire.Restul depinde doar si numai de voi 2!
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dincolo... Unde? Notiunea de dincolo este stiuta ca fiind locul de unde nimeni nu s-a mai intors.

| simo78 a răspuns:

Lasa tot si mergi cu el.Eu asa as proceda, bine asta in cazul in care va iubiti cu adevarat si reciproc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeeeee... dincolo? siiii pentru cat timp? adica, doamne fereste, sa nu fie de tot.

| claudia_5508 explică:

Pleaca dincolo, adica in alta tara. Oricum multumesc pentru raspunsuri, sper sa am puterea sa trec peste asta.

| warya a răspuns:

Nu ai de ce sa te intrebi cum va fi fara el.de fapt nici nu ai cum sa intrebi cum va fi fara el pentru ca nu ai cum sa-ti dai seama pana nu pleaca. dar un lucru e cert. ceea ce tu simti si gandesti se petrece doar in mintea si sufletul tau nu si in a altor persoane.rolul nostru e ca sa "alinam nu sa intelegem" situatii de genu cum e nelemurirea ta.pentru ca raspunsul nu il vei gasi niciodata la alta persoana ci doar in tine.