| alexia38 a întrebat:

Intrebarea mea e sunt impreuna cu iubitul meu de 11 ani dar mai mult in relatia asta ma face sa ma simt un nimeni am vrut sa ne despartim el spune as ramana un nimeni in drum fara el sa ca fara el eu nu valorez nimic nu mai stiu ce sa fac si si m-a lovit de mai multe ori nu stiu ce sa fac as vrea sal parasesc dar mi-e frica ca el si frati lui no sa-mi dea pace tat cu asta ma ameninta

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ia-l si tu cu "directa": insista sa va casatoriti dupa atata timp, sa faceti o nunta mare de vis!
Pune si tu pretentii la care ar face greu fata! Daca nu vrea sau nu va reusi, atunci poti sa-l faci si tu "mielusel".

| Adry05 a răspuns:

Îl părăsești clar și dacă nu-ți dă pace ceri ordin de restricție împotriva lui

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te a lovit de mai multe ori si inca mai stai cu el?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îl părăsești imediat.

| Freya1 a răspuns:

Daca te lasi manipulată asa chiar vei ajunge un nimeni.
Nu trebuie sa stai sa iti rupă cârcă si sa isi bată joc de tine, esti suficient de matură bănuiesc că sa poti sa pui piciorul in prag.Tu intai de toate trebuie sa conștientizeze că nu ești proprietatea nimănui, apoi sa pleci si sa iti vezi de drum. Daca te amenința bănuiesc că ai si tu familie, daca nu oricum exista poliție.Du-te si te angajează, mutarea si vezi de viata ta.

| anonimg a răspuns:

Tu ești de vină pentru că ți-a plăcut bărbații duri.
Scapi de el dacă suni la poliție de fiecare dată și dacă înregistrezi convorbirile telefonice cu o aplicație, și dacă faci o captură de ecran la mesajele de pe WhatsApp mai înainte să le șteargă. Asta ca să ai probe.

| Iote a răspuns:

11 ani? Am citit bine? Stai de 11 ani cu el si suporti bataia?
Ai "ramane un nimeni fara el". Dar si cu el, tot un nimeni te simti. Nu e mai bine "un nimeni" fara bataie?
Spun si eu ca @Bula, pune-i conditii: nunta mare, achizitii in casa, concedii costisitoare, etc. Poate? Ramai cu el. Nu poate... sa se bata singur cu fratii lui. Taca te hartuieste dupa ce il lasi, chemi politia si de 2 ori pe zi. Sa vezi cum se linisteste cu tot neamul lui.

| Dalmore a răspuns:

Desparte-te de el, orice ar zice, alea sunt tactici mișelești de a te ține lângă el. NU ești un nimeni, trebuie doar să pleci din mediul acela, în care ești o victimă și să ceri ajutorul oamenilor de lângă tine, inclusiv ajutorul poliției dacă se mai atinge de tine sau începi să fii hărțuită de familia lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sta nicio secundă cu el. Nu e normal să dea în tine, scapă cât mai repede de jegosul ăla.

| MayongoStamly20 a răspuns:

Ai Instagram sau Facebook?