| Awesom a întrebat:

Intrebarea mea estetonguerieteniile platonice sunt un drum spre o iubire neimpartasita?

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Orice prietenie poate să se transforme la un moment dat în iubire, dar la fel de bine poate să nu. Depinde de la caz la caz.

| harciog a răspuns:

Prieteniile platonice dintre doua persoane de sex diferit se vor legaturi sufletesti dar sint false.Macar unul din doi spera la ceva mai mult si consider ca lungirea lor, atunci cind iti dai seama, este ca atunci cind iti patrunde sabia in corp strain si ii faci o rasucire intr-o fractiune de secunda pentru a fi sigur ca-i va fi fatal.

| stejara2 a răspuns:

Nu in toate cazurile, uneori se pot transforma in marile iubiri ale secolului, asa ca nu zi hop!

| Leon a răspuns:

Paradoxal eu as zice ca mai degraba sunt un efect al unui astfel de sentiment de afectiune destul de profund as zice dar 'inhibat'... nu stiu daca intelegi ideea

| ASIGURATORUL a răspuns:

Sa nu confundam o prietenie platonica(adica nu se intampla nimic intre 2 parteneri) cu iubirea neimpartasita. Un baiat si o fata pot fi foarte buni prieteni dar doar atat, asta in conditiile in care niciunul nu isi doreste mai mult.Sunt multe asemenea cazuri si exemple de prietenii(intre un barbat si o femeie), unele de foarte multi ani.Problema intervine atunci cand unul dintre parteneri isi doreste mai mult, iar celalalt vrea doar amicitie, atunci da, se poate spune ca este o iubire neimpartasita.