| Minty a întrebat:

Intrebarea mea se incadreaza in sectiunea "Familie". Am facut o prostie si mama e cam suparata pe mine.Cum as putea fara sa-i cumpar ceva(sau din astea)sa o impac? Poate suna aiurea, dar nu-mi place cand suntem certate, avem o relatie speciala.

Răspuns Câştigător
| Radu1 a răspuns:

Depinde cat de mare este prostia pe care ai facut-o. Banuiesc ca una destul de mare ca altfel nu scriai aici. Eu iti spun din proprie experienta ca TIMPUL le rezolva pe toate iar daca ii vei demonstra mamei tale ca regreti ce ai facut, in cele din urma te va ierta. Mult succes!

11 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Ai putea să îi ceri scuze direct şi să îi oferi o îmbrăţişare sau să îi cumperi un trandafir şi în acel buchet de trandafir să pui un bileţel gen " îmi pare rău. mă ierţi?"batting eyelashes

| QueenofLove a răspuns:

Buna...poti sa ii cumperi mamei tale o felicitare in care sa ii scrii cat de rau iti pare, iar alaturi o poza inramata cu voi doua... Sper ca ti-am fost de foloshappy

| shotocan123 a răspuns:

Dc ai o rel speciala cu ea ar trebui in primul rand sa ti ceri scuze
nu neaparat vai de mine un cadou sentimentele sunt cele mai importante

| DarkStar_9250 a răspuns:

Nu incearca sa ii explici happy dar daca stii ce gusturi are cumpara si tu un buchet de flori!

| iepurash_9610 a răspuns:

Incearca sa ii spui ca iti pare foarte rau si ca nu o sa mai faci acea prostie. Este mama ta si cu siguranta o sa te ierte. Incearca sa o ajuti la treburile casnice. Arata-i ca te simti urat dupa ce ai facut si o sa se rezolve. fundabig grin?

| ionutza96 a răspuns:

Draga Mintyhappy,
Si eu am facut prostii mari, i-am facut mamei o scrisoare cu tot ce simt eu, in legatura cu acea prostie, ce simti pentru mamica ta [:X]. si dupa aia spune-i sa vina la tine si sa iti spuna ce parere are despre ce i-ai scrishappy...ii dai un pupic si poate acea problema va trece mai usor:*. succes! sa ma anunti daca ti-a reusithappy. funda?batting eyelashes:X

| Forry a răspuns:

Pai cere-ti scuze, spune-i cat de rau iti pare si ca realizezi ca ai gresit, ca te simti prost daca e suparata pe tine pentru ca o iubesti mult...deastea

| MariusMarius96 a răspuns:

Fa-i o felicitare prin care sa-ti ceri iertare, cand o spui din suflet se tine cont mai mult, nu trebuie sa-i iei nu stiu ce cadou scump!winking

| Minty explică:

Multumesc mult pentru sfaturi!

| SmYle_7042 a răspuns:

Incearca sa vb cu ea mai kalm...
incearca sai faci o surpriza la care nu sar ashteptahappy

| pwp a răspuns:

O floare in ghiveci.