1. eu prima oara ma uit la fundul unei fete daca e in raza de actiune; daca nu ochii.
2.ca sa ajung sa ma atraga si sa ma indragostesc trebuie sa si deschida gura si atunci imi dau seama ce hram poarta. e important sa vad cum se exprima ce nivel de inteligenta are, cat de sensibila e.
3. in club probabil tot fundul si felul cum se misca.
4.imi place ca o fata sa se araate interesata de mine, atunci fac pe inabordabilul si de ecle mai multe ori asta incita fetele. e strategia preferata d emine pentru a agata
Prima data ma atrage daca e draguta, ea ma face sa ma indragostesc de ea prin felul sau de a fi prin caracterul sau. In cluburi nu merg. Nu am o parere proasta despre o fata care este interesata prima de un baiat, la urma urmei cineva trebuie sa aiba curaj sa faca primul pas, nu conteaza care dintre ei, baiatul sau fata.
1. fundul
2.zambetul
3. miscarile
4. o parere foarte buna... mie unu imi place cand ma agata o fata...sa zicem ca ma simt mai important
1sanii sau fundul daca are.2.daca o sa port un dialog cu ea o sa-mi dau seama daca e de gasca sau e `buna`dar proasta, inteligenta sau isteata.3.miscari de dans si indrazneala.4.nu ma pricep
1.Formele
2.Atitudinea
3.Sa fie frumoasa, dar sa nu para c*rva
4.Nu-i nimic rau, daca sunt frumoase
Prima data la o fata ma atrage fundul, mersul, modul cum se comporta si ochii. Ce ne face sa ne indragostim de o tipa... hmmm... onoarea noastra masculina, modul ca prietenii vor fi gelosi daca tipa arata bine si cam atat. In club e mult mai greu, acolo toate tipele sunt imbracate in rochite, pantofi cu tocuri, rujate, aranjate bine de tot, insa cel mai mult o fata imi atrage atentia cand danseaza . Fetele care sunt prima data interesate de mine, le iubesc . Sloganul meu preferat, din Marin Preda "Cel mai iubit dintre pamanteni" - "daca dragoste nu e, nimic nu e".
Iti spun eu, daca'i dotata fata le atrage privirile dintr-un milion de pitipoance. 2Poi ti, am spu daca are cur si tate imediat; 3Cum danseaza si daca da din ce are; 4 Sunt multumiti, ca ii scuteste de otreaba si sunt mandrii ca lor le. a placut de ei
Ti spun eu, daca'i dotata fata le atrage privirile dintr-un milion de pitipoance. 2Poi ti, am spu daca are cur si tate imediat; 3Cum danseaza si daca da din ce are; 4 Sunt multumiti, ca ii scuteste de otreaba si sunt mandrii ca lor le. a placut de ei