| biabibi09 a întrebat:

Intro-o zi prietena mea cea mai buna s-a dus afara in pauza, si eu m-am dus cu o foarte buna prietena la fosta doamna invatatoare si nu am mai chemat-o fiindca dupa aia nu ne mai lasa sa intram in scoala.Si in a doua pauza am tot vrut sa vb cu ea dar nu ma baga in seama.Si seara pe mess mi-a spus ca de ce nu am bagat-o in seama, si i-am cerut scuze desi ea trebuia si a doua zi mi-a zis ca nu i-am zis asa ceva si mi-a mai spus ca ea poate trai fara mine, dar eu nu pot.Din cauza ei nu m-am mutat in alt oras ca sa ramanem CELE MAI BUNE PRIETENE si am intrebat-o daca mai vrem sa fim prietene si a zis ca nu si dupa aceea am intreabat-o de ce este suparata si mi-a zis ca acum nu conteaza.SI i-am zis tot ce am avut pe suflet si i-am zis ca s-a schimbat de cand am inceput scoala fiindca chiar asa este.Dar mi-a spus ca nu e treaba mea daca s-a schimbat sau nu.Dar in ultima vreme(de cand am inceput scoala)se supara din orice nu mai vorbea nimic cu mine si era foarte inchisa.Va rog ajutati-ma, am nevoie de ea dar de ea dinainte.Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Kodokuna a răspuns:

Am patit-o si eu. Acum nu mai vorbeste deloc cu mine, nici nu ma saluta. Cred ca pur si simplu nu merita sa-ti bati capul, nu ai pentru cine.

3 răspunsuri:
| DaNuTzU2013 a răspuns:

Poate ca ea s-a despartit de prietenul ei si este mai exigenta, sau mai bine intreab-o si roag-o frumos sa iti raspunda, spune-i ca nu poti trai fara ea si ca iti pare rau daca i-ai facut ceva rau, parerea mea

| suntserios a răspuns (pentru DaNuTzU2013):

Cuvintele prieten si doamna invatatoare nu prea cred ca au loc in aceeasi fraza

| Liviu a răspuns (pentru suntserios):

Mi se pare mie sau site-ul asta devine psiholog pentru copii sub 14 ani? adica helooo e nascuta in 2001 straight face