De ce mai e termenul de "barbat"?
Aia care se lasa dominati sau o fac inconstient sunt doar niste fatalai!
Cel mai des femeilor le place sa fie dominate, care zice ca nu, minte!
Da, îmi place să domin ori de câte ori sunt solicitat la vreo treabă casnică sau cumpărături.
Nu cred că există cineva căruia îi place să fie dominat, dar și sa domini e greșit. Cel mai bine e să existe colaborare între părți si sa se ajungă la o soluție de mijloc atunci când e o neconcordanta de păreri, iar acolo unde nu se poate, sa accepți că celălalt e diferit fata tine fara sa te impui.
Sa fie egalitate adica din moment ce suntem doi "eu si ea", e mai bine daca ne-am domina unul pe altul din cand in cand ar fi amuzant.
Daca e vorba de realitate, viata de zi cu zi...eu zic sa fie egalitate. Daca e vorba de dormitor, fiecare cu ale lui. Depinde ce iti place sa faci acolo. Depinde ce poti sau vrei sa suporti. Depinde ce limite ai. In viata de zi cu zi, daca cineva VREA sa domine, e cam grav. In dormitor, well...fii si tu jucausa. Bate-l cu biciul. Ca merita!
Deci, parerea mea: daca vrei sa domini o alta fiinta care s-a nascut cu aceleasi drepturi ca tine, intram in aria patologica. Si asta se rezolva cu psiho-terapie. Niciodata nu poti lasa pe cineva sa te domine ca fiinta umana.
Daca e vorba despre sex, acolo, regulile se pot schimba. In sex, totul e permis atata timp cat exista consimtamantul partenerilor. Desi, chiar si in sex, daca intri in aria BDSM, trebuie sa fii constient de limite.
Nu lasa nici un om de pe pamantul asta sa te domine pe tine, ca fiinta umana, sa-ti spuna ce sa faci, sa ia decizii pentru tine. Pentru ca te trezesti in postura de marioneta. Si o dai si tu in patologic.
Chiar si in cuplurile lesbi sau Gay, cineva este cu energie masculinã si celãlalt, femininã cea care dominã este masculinã, noi fiind heterosexuali te prinzi tu ce trebuie sa facem fiecare.
Acolo se mai face si schimb, noi nu prea putem, bine acum Depinde ce intelegi prin dominare, unul trebuie sã fie supus celuilalt asta se intâmplã si in relatiile normale nu doar in cele de cuplu.
Deci dacã ofer bun simt, vreau ca fata cu care stau sã fie supusã, de la intâlniri pânã in pat.
Scuzati off-topicul. Dar e prea funny.
https://youtu.be/IN1puDtSoXE?t=1m43s
Fiecare are momentele lui, imi place sa domin, dar si sa fiu dominat. Poate mai mult a doua.
Amuzant , al meu vrea sa il domin insa eu sunt pentru egalitate. Consider ca dominarea intr-o relatie este facuta de educatie sau in cazul barbatilor, putere... ceea ce in zilele noastre inca este practicabil din pacate daca vine vorba de atitudine fizica. Egalitatea ar trebui sa fie la moda zic eu
Sa fie egalitate intre noi.
Tie?
De ce aceasta atitudine de dominare in relatii?
Cred ca se referea la altfel de dominatie, dar nu in relatie)
Si eu sunt de aceeasi parere. Sa fie egalitate!
Depinde de fiecare la ce se gandeste. Eu am pus intrebarea destul de clar, acum fiecare, mnah...
Stai in Germania la cum arata casele alea nu? Arati bine
cris82ro întreabă:
AntidotDeViseInterzise întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: