| ELLSSA a întrebat:

Iubesc, am iubit si o sa iubesc! De ce am fost atat de "oarba"? De ce nu ascultam de nimeni cand imi ziceau ca nu mai sunt eu, ca nu sunt fericita si am ajuns un robot? De ce ne dam seama mai greu pe cine iubim cu adevarat si ajungem sa ne mintim singuri(zicand ca pe el il iubesc nu pe celalalt)?
Dragostea e oarba cumva?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Totul in jurul acestei probleme se rezuma la faptul ca gandim cu inima si nu cu capul.Deasemene,.o mare greseala pe care o fac tinerii, este aceea ca se indragostesc de aspectul exterior, de haine, de cum danseaza, cum vorbeste cum rade.persoana respectiva. Nu ne indragostim pentru ca este destept, inteligent, sincer, modestr, respectuos, sensibil...calitati morale indispensabile unei relatii trainice si de lunga durata. De aceea se spune "deschideti bine ochii."

8 răspunsuri:
| ELLSSA explică:

Va multumesc!

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Dragostea... un subiect atat de complex, complicat si niciodata la fel...Se zice ca dragostea dureaza o viata, ca este cel mai frumos lucru pe care il poate simti un om.Au dreptate, dar nu orice tip de iubire o reprezinta pe cea adevarata.Ne amagim cu vise, fara sa stim ca orice are un sfarsit.Sunt foarte rari oamenii care au parte de dragostea adevarata, acel sentiment care te face sa faci orice pentru cel pe care il iubesti.Cu siguranta daca v-as intreba pe fiecare dintre voi, cei care credeti ca iubiti cu adevarat pe cineva, cat de departe ati ajunge pentru acel "cineva", nu multi ati raspunde, cu toata fiinta ca nu exista un punct in aceasta lume pentru ca iubirea este infinita.
As putea vorbi despre dragoste la nesfarsit... Dar ma opresc aici.

| Laurici :x a răspuns:

Nu, dragostea nu e oarba, insa noi da.Suntem orbi pentru ca nu vrem sa ne deschidem sufletul si sa primim iubirea ce ni se ofera neconditionat. Mi s-a intamplat si mie... sad mi-am dat seama prea tarziu ca iubirea ce-o caut e langa mine, iar acum regret si imi musc limba vazand baiatul care ma iubea sincer dar a carui iubire n-am vrut sa o accept la momentul potrivit in brate la alta. E trist, dar trebuie sa te ridici si sa speri.Pentru toti, acolo, undeva exista persoana predestinata noua.

| DoarEU_8714 a răspuns:

Da este. Oricum, nu stiu exact ce vrei sa insinuezi cu asta si nici nu prea imi pasa. Daca multi oameni iti zic sa lasi fantasmagoriile despre iubire, nu pot sa greseasca toti...

| xGyAx a răspuns:

Daaaa! Dragostea uneori te face sa suferi cand vezi baiatul care il placi ca se uita dupa alta! Asta e un sentiment de tristete! Eu am pland odata din acest motiv!

| puiu_7602 a răspuns:

Alege cu sufletu, frumusetea interioara nuatitudini exterioare false.

| AisforAnDrEeaA a răspuns:

Da dragostea e oarba straight face!
Nu ascultai de nimeni, pentru ca nu te interesa ce au altii de zis. Te interesa numai si numai de el! sad
Iar asta cu iubirea adevarata...Rar gasesti o iubirea de`a dreptu` ADEVARATA...pentru ca mai exista alte iubiri. dar nu adevarate happy! Chiar daca suferi si multe altele happy!
Ar trebui sa treci peste, asa-i mai bine :*!
Good Luck :*!

| ksdjhfjksfsdfsdf a răspuns:

Atunci cand simti ca iubesti, inca din primele saptamani sau luni nu te mai poti gandi daca el e cel potrivit sau nu! Atunci el e cea mai importanta persoana! Nu te mai intereseaza altcinevasad